Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)
~sprzedam felgi aluminiowe i stalowe niezalogowany 18 kwietnia 2016r. o 16:25
witam mam do sprzedania felgi aluminiowe firmy alutec(atu) z oponami do forda focusa do 2007r 205/50 16 cali rozstaw 108mm z felg odprysnol troche lakier widoczny na zdjeciach cena za felgi aluminiowe 400 zl
mam rowniez felgi stalowe do forda focusa 14 cali na wielosezonowkach wszystko w stanie bardzo dobrym do felg stalowych i opon sa jeszcze oryginalne koupaki ford pokazane na zdjeciach cena za wszystko 200 zl do delikatnej negocjacji
istnieje rowniez mozliwosc odkupienia felg stalowych i felg aluminiowych osobno.
wiecej informacji podam telefonicznie dla zainteresowanych tel. 570980069
Witam,potrzebuje kupić na działkę za niewielkie pieniadze krasnale ogrodowe tz.moze być sarenka,bocian itp.mogą być lekko uszkodzone i do pomalowania,być moze ktoś ma gdzieś w swoim ogrodzie i chciałby sie pozbyć ;-) dziekuje i pozdrawiam...
Witam WSZYSTKICH.
Z WIELKĄ chęcią PRZYJMĘ za DARMO bądź za jakieś PIWKO czy coś tam INNEGO (Kwestia DOGADANIA się) EWENTUALNIE TANIO ODKUPIE. Różnego RODZAJU RZECZY i AKCESORIA dla NIEMOWLAKA (Od 0 do 6 MIESIĘCY). A PRZEDE wszystkim NAJBARDZIEJ INTERESUJĄ MNIE UBRANKA i ZABAWKI. Wszystkie WASZE PROPOZYCJE wysyłajcie MI na ADRES E-MAIL'OWY: "[email protected]". A
Łóżeczko dziecięce z litego drewna cena 80złotych.stan idealny.kojec turystyczny stan bd 50 złotych.głośniki tonsil sound finder 250 wat po wymianie membran i podlonczone cewkicena za oba 200złotych do małej negocjacji sprzedam pilnie.numer mój 883-788-864
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.