Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~ niezalogowany
13 maja 2016r. o 8:07
~OLA napisał(a): Witam. Jest jeszcze coś z TYCH RZECZY ??
-stelaż pod wanienkę do kąpieli (cena w sklepie 70 zł)
- wózek - do naprawy koło - flak
- nosidełko/fotelik samochodowy
- leżaczek dla

wózek spacerówka aktualna zapraszam cena do negocjacji 510481270 nie odpowiadam na sms
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Foteliki-nosidełka niezalogowany
13 maja 2016r. o 8:26
Dwa foteliki/nosidełka oddam za jakąś symboliczną kwotę
tel.502 254 557
~OLA niezalogowany
13 maja 2016r. o 10:18
A można POPROSIĆ o WYSŁANIE MI na MOJEGO E-MAIL'A jakiś KILKU ZDJĘĆ tej SPACERÓWKI ?? I odrazu ZAPROPONOWANIE jakiejś CENY. A i jeszcze JEDNO PYTANIE czy w tym OGŁOSZENIU nie CZASAMI nie BYŁO NAPISANE że "ODDAM ZA DARMO" ??
~Patryk niezalogowany
13 maja 2016r. o 11:45
Sprzedam mleko nan pro 1 800g za 40 zł cena w sklepie 44.99 tel 695018174
~ niezalogowany
13 maja 2016r. o 12:07
~OLA napisał(a): A można POPROSIĆ o WYSŁANIE MI na MOJEGO E-MAIL'A jakiś KILKU ZDJĘĆ tej SPACERÓWKI ?? I odrazu ZAPROPONOWANIE jakiejś CENY. A i jeszcze JEDNO PYTANIE czy w tym OGŁOSZENIU nie CZASAMI nie BYŁO NAPISANE że "ODDAM ZA DARMO" ??

"oddam za darmo" to nie moje ogłoszenie,proszę wpisać sobie w google quinny buzz 4 i bedzie Pani widziała jaki to wózek,przekładany przodem i tyłem do kierunku jazdy . zdj nie wysyłam,nie mam czasu na to.... 50zł ostatecznie 510481270
do oddania za free był chyba wózek głęboki z Grodźca chyba ???
2820
#k1p nieaktywny
13 maja 2016r. o 14:25
Krzesło drewniane składane - 20 zł[img=1463142025_izafr34.jpg]
[img=1463142044_uoub62r.jpg]

Dywan belgijski 140x200 cm, stan bardzo dobry. Żadnych plam, przetarć czy wypłaconych dziur - 50 zł.
[img=1463142266_bl2rdfq.jpg]

793775245 odpowiadam na smsy.
~OLA niezalogowany
13 maja 2016r. o 15:08
Witam. Czy to OGŁOSZENIE z KINEM DOMOWYM jest jeszcze aktualne ?? Jeśli tak to czy można by POPROSIĆ o JEGO ZDJĘCIA na E-MAIL: [email protected] ??
~NIEZNANY niezalogowany
13 maja 2016r. o 15:28
Witam wszystkich FORUMOWICZÓW.
Posiadam do SPRZEDANIA "DRZEWO OPAŁOWE" liściaste i iglaste w DOBREJ CENIE!!!!! Dodatkowo na ŻYCZENIE KLIENTA możemy PORĄBAĆ i DOWIEŚĆ za OPŁATĄ. Więcej INFORMACJI pod NUMEREM TELEFONU: +48 511-840-534
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza