Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Poezja. Wiersze ulubione.

7029
#casablanca nieaktywny
15 czerwca 2011r. o 23:33
poezja to nie żart, to pasja, to miłość :) nie bawcie się kosztem poezji, ani ludźmi, którzy ją kochają...

cynik - człowiek, co zna cenę wszystkich rzeczy, a nie zna wartości żadnej z nich...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
880
#Kaczucha nieaktywny
15 czerwca 2011r. o 23:33
Casa, trochę nie rozumiem po jakie licho umieściłeś "receptę" na wiersz... Jeśli miała to być ironia, to ok, ale jeśli jest to na poważnie, to już gorzej... Nie każdy może napisać dobry wiersz i żadne rady na nic się tu zdadzą.

Grzdyluś... Zmieniłam już front i wróciłam na właściwe tory. Jestem z Tobą! :)
7029
#casablanca nieaktywny
15 czerwca 2011r. o 23:35
tak recepta jest ironią, ale można bardzo wiele wniosków wyciagnąć z tej ironii :)

cynik - człowiek, co zna cenę wszystkich rzeczy, a nie zna wartości żadnej z nich...
880
#Kaczucha nieaktywny
15 czerwca 2011r. o 23:35
casablanca napisał(a): poezja to nie żart, to pasja, to miłość :) nie bawcie się kosztem poezji, ani ludźmi, którzy ją kochają...

A po co te truizmy? Wszak to oczywista oczywistość. Nie wydaje mi się, by ktoś bawił się kosztem poezji, a tym bardziej ludźmi. Jedni lubią, inni nie i nie należy ich do tego zmuszać.
~ niezalogowany
15 czerwca 2011r. o 23:37
casablanca napisał(a): poezja to nie żart, to pasja, to miłość :) nie bawcie się kosztem poezji, ani ludźmi, którzy ją kochają...

Przecież nikt tym się nie bawi:) poezja dla mnie to chwile samotności , bólu , strachu ... wtedy siadam i piszę. Przelewam na papier wszystkie myśli , żeby się od nich uwolnić.
7029
#casablanca nieaktywny
15 czerwca 2011r. o 23:37
akurat ja nie zmuszam do pokochania poezji nikogo :) kto tylko chce z własnej woli odwiedza ten temat... :)

~-:) niezalogowany
15 czerwca 2011r. o 23:38
Małpa napisał(a): Czysto prowda nie kłamano mości panocku :| :D

Dziękuję :)
~ niezalogowany
15 czerwca 2011r. o 23:40
Ależ proszę bardzo :D choć nie wiem za co :| :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza