De_Tourvel napisał(a):
Dzień dobry wieczór muzyczni maniacy ;)
:> :> :> :> :> :> :>
Co tam w szerokim świecie "słychować"??
Tylko spróbuj mnie poprawiać lub komentować... zabiję:*
Dla Ciebie
I jeszcze to(śpiewam to bezbłędnie i równo z Korą, ciekawam, czy byś potrafiła:P)
W szerokim świecie same fajne rzeczy :D poprawiać cię nie zamierzam - wiesz dlaczego ;> (konsultacje:P)
Dziękuję za pieśniczki ;) co do drugiej - to jak nauczę się tekstu, możemy się zmierzyć :P;)
~agent prowokator napisał(a):
Pozwolę sobie szrajbnąć pytanie, ale jest ono skierowane tylko i wyłącznie do D_T:)
Może rozwieje moje wątpliwości !!!:)
Czy wyrażenie "głupia blondynka" jest pleonazmem?? :)
Odpowiadając pamiętaj, że ajlawju( nie bierz tego dosłownie) wszystkie forumowiczki :)
Pytanie wyłącznie do mnie? ;> czuję się zaszczycona :P:P:P Wyrażenie (hmm, w sumie bardziej związek frazeologiczny :P) "głupia blondynka" to nie pleonazm ;> to głupi stereotyp :P:P:P można równie dobrze być głupią brunetką lub głupią rudą ;>:P
Co do "ajlawiu wszystkie forumowiczki" to skoro wszystkie to zdecydowanie powinno być "ajlaw wszystkie forumowiczki", bo "ju" jest zdecydowanie personalizacją tego zwrotu do konkretnej osoby ;P
Ech, wystarczy mi na dziś :P Swoją drogą - jak ten Wrocław wpływa na mnie naukowo :P:P:P
;>
Dobrej nocy życzy De_Einstein ;> (też jestem leworęczna jak mistrz :D:D:D)
Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.