Ludzie, apeluje do was, ogarnijcie się z tym czepianiem się kierowców jednośladów!
Ja już mam dość, jadę spokojnie a ludzie machają łapami, zatykają uszy, krzywo się patrzą, do cholery po co? Mnie osobiście takie coś tylko nakręca, i mam ochotę odkręcić jeszcze więcej i robić tym ludziom na złość.
Widzicie czerwony motocykl, i pretensje do gościa że jeździ na jednym kole bo widzieliście kiedyśtam czerwone moto i to na pewno to samo - no to chyba jest troszke chore, i nie wymyślam tego bo sam miałem taką sytuacje, pretensje do mnie o coś co w ogóle nie miało miejsca.
Motocykliści to nie są bezmózgie ...e, sami dbamy o swoje i innych bezpieczeństwo, wiadomo że nie kupuje się ponad 100 konnej maszyny żeby jeździć 50km/h ale uwierzcie że my 150x bardziej mamy wpływ na to czy coś się może stać czy nie, motocykl jest dużo łatwiej kontrolować niż rozpędzony samochód, te maszyny są skonstruowane do szybkiej jazdy i tak samo do szybkiego hamowania.
Czy kiedykolwiek komuś z tu obecnych jakiś motocyklista wyrządził jakąkolwiek krzywdę? Czy tak dziamgacie bo dziamgacie? Wypadków z udziałem samochodów jest dużo wiecej niz tych z motocyklistami, nawet patrząc proporcjonalnie do ilosci aut i moto na drogach.
Po co mamy siebie nawzajem denerwować, nie lepiej ułatwiać sobie zycie? Odjechać na tą prawą stronę drogi, mrugnąć światłami, nie czepiać się o byle co...
APELUJE, wyluzujcie bo szkoda zdrowia.
Zastosowana autokorekta