Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Ach Ci źli motocykliści

~nokiac3 niezalogowany
5 sierpnia 2011r. o 17:05
mi osobiscie nie przeszkadza dzwiek motoru ( chociaz go nie posiadam), ani nie przeszkadzaja mi motocyklisci na drodze... jedyne co mnie wkurza to to ze w lecie gdzie jest upal i niestety okna w domu sa pootwierane, moe dziecko robiac drzemke kolo 13:00 budzi sie z płaczem bo ktoremuś z cyklistow niechcacy sie gazu dodało... to jest nie fer!!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7422
#a15 nieaktywny
5 sierpnia 2011r. o 17:16
k1p napisał(a): Podziwiam autora tematu, bo ja już sobie odpuściłam. Walka z wiatrakami.
Zawsze będziemy dawcami organów, dziwny czlowiek mi itp itd... A gdy jechałam niedawno jak przepis każe 50 km/h w terenie zabudowanym, to kierowca z auta z tyłu mało nie wyszedł z siebie. I tak źle i tak niedobrze.

bo ja pierwszy sezon latam powazniejszym moto i dopiero zauwazam jak to tragicznie sie tu dzieje, wg mnie nie ma co odpuszczac.
sa normalni ludzie ktorzy zagadaja cos, delikatnie zasugeruja ze "ale glosny ten Twoj motor" z usmiechem, wtedy od razu inaczej patrze. jak widze rodzica z malym dzieckiem to ZAWSZE wciskam sprzeglo i jade na sprzegle zeby bylo cicho ten kawalek obok wozka czy tam dziecka...
2820
#k1p nieaktywny
5 sierpnia 2011r. o 17:27
~!!! napisał(a): Kiedy moja oczka ujrzą tego remontowanego amerykańskiego grata w pełnej krasie?? :D :P
Może ten czas który tracisz na bolec.info poświęciłabyś na remont rzęcha??!! :D

Nie chce mi się. Może w przyszłym roku ;)

Dopisane 05.08.2011r. o godz. 17:27:

a15, motocyklistów jest coraz więcej, coraz częściej można usłyszeć dźwięk motocykla i ludzie zaczynają zwracać na to uwagę. Moto z nieprzerobionym, standardowym wydechem też potrafi być głośne. I choćby nie wiem co robić, po prostu taki ich urok. Dopóki nie przekracza normy, jest to zgodne z przepisami i trzeba to zaakceptować.
Mi też wiele rzeczy się nie podoba, ale niestety, żyjąc w skupisku ludzkim trzeba być tolerancyjnym.
Ostatnio przed oknem postawili mi latarnie. Całą noc mam dzień. Mam iść i ją wykopać?? Nie, muszę się przyzwyczaić.
7422
#a15 nieaktywny
5 sierpnia 2011r. o 17:36
no ja to rozumiem, dlatego ludzie sie musza przyzwyczaic. ja mam pelen przelot wydech bo moto ma byc glosne tak jak pisalem dla bezpieczenstwa, no i dla ladnego dzwieku. zeby jeszcze to bylo rzeczywiscie tak czesto, a to smig i moto nie ma.
4190
#Detonator nieaktywny
5 sierpnia 2011r. o 17:42
Dowody za te wydech wam wszystkim w końcu pozabierają i będzie cisza. Taki wiejski lans że by było was słychać że macie Motór.
7422
#a15 nieaktywny
5 sierpnia 2011r. o 17:49
Detonator napisał(a): Dowody za te wydech wam wszystkim w końcu pozabierają i będzie cisza. Taki wiejski lans że by było was słychać że macie Motór.

wiocha to są wiadra zamiast tlumika w civicach i golfach, moto to moto, czytaj co napisalem wyzej i przestan sie burzyc.
~ess niezalogowany
5 sierpnia 2011r. o 17:51
a15 napisał(a):
Detonator napisał(a): Dowody za te wydech wam wszystkim w końcu pozabierają i będzie cisza. Taki wiejski lans że by było was słychać że macie Motór.

wiocha to są wiadra zamiast tlumika w civicach i golfach, moto to moto, czytaj co napisalem wyzej i przestan sie burzyc.

No i widzisz, szacunek dla motocyklistow, nie poslugujmy sie stereotypami(akurat ja ich szanuje, nic tego nie zmieni, rozumiem ich), a Ty musiałeś napisać golfy, civici, jakbyś nie mógł napisać samochody, nie posluguj sie stereotypami
~Mr. White niezalogowany
5 sierpnia 2011r. o 18:01
a15 i wszyscy idioci kręcący na maxa :-)
Pamiętajcie, że są w tym mieście ludzie których wkur...... maksymalnie.
Ale przecież chyba o to chodzi :-)

Może wreszcie czas mniej zaglądać w lusterka ;-)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza