Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ach Ci źli motocykliści

~z1000 niezalogowany
5 sierpnia 2011r. o 21:32
Dwa dni temu kumpel z drogówki mówił że na wiosnę mają dostać z wrocka sonometr, będzie wyposażony w to dziadostwo motocykl. Trzeba bedzię jeździć z db kilerem w kieszeni. ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4190
#Detonator nieaktywny
5 sierpnia 2011r. o 21:32
Ty a15 widać że masz siano w dyni.Wszystko jest dla ludzi ale jak k...a jedzie ... przez osiedle i na jednym biegu kręci motor na maxa i puszcza gaz to dla mnie jak najbardziej jest taki typ totalnym idiotą.I mam w dupie wasze głupie tłumaczenie że w samochodach ktoś sobie wkłada wiadra i żal mi ściska dupę po prostu poczekam aż dorośniecie i moi synowie będą cię tak samo wkur...ć jak będziesz miał o 10lat więcej.Oko za oko

Zastosowana autokorekta

7318
#Patryk85 nieaktywny
5 sierpnia 2011r. o 22:11
Niech żyją motocykliści:]
~ niezalogowany
5 sierpnia 2011r. o 22:32
Bylam kiedys z takim motocyklista,hehe smieszne gdzie jechalismy taxi,na disco na impreze-pytal kierowcy taxi,co pan mysli o tych wariatach na motorach na drodze, a sam jezdzil i szalal na motorze,a ten kierowca wypowiadal sie szpanuja przed dziewczynami,samobujcy...........itd,itp-a ten glupek sie smial,a za tydzien w innej taryfie to samo pytanie,smiechu warte robicie to dla kogo?nikt na was uwagi nie zwraca,wiec nie pytajcie o czyjas opinie.
2820
#k1p nieaktywny
5 sierpnia 2011r. o 22:45
Jestem słaba i niekonsekwentna, dałam się sprowokować...
~ napisał(a): nikt na was uwagi nie zwraca

Skoro tak jest, to komu przeszkadza dźwięk silnika, skąd problem??
A jeśli nikt nie zwraca uwagi, to dlaczego co niektórzy narażają się na uszkodzenie karku obracając głowy za motocyklem??
A jak już się gdzieś zaparkuje, to zazwyczaj jest małe zbiegowisko. Dzieciaki zaglądają na licznik, a starsi na całość.
Na stacji benzynowej podczas tankowania wszyscy są mili i uprzejmi. Podchodzą, pytają, podają rękę na przywitanie.
Coś tu jest nie tak...
Zresztą teraz zastanawiam się, czy kiedykolwiek jeżdżąc jednośladem, odczułam niechęć kogokolwiek do siebie i powiem szczerze, że nie. Zawsze, kogokolwiek bym nie spotkała był miły. Można było zamienić kilka słów, czy to w sklepie, czy na stacji.
Pomijam kierowców puszek, którzy często nie potrafią się zachować widząc motocykl.
Ale ogólnie w bezpośrednim kontakcie nigdy nie odczułam niechęci do mojej osoby. Skąd więc tyle negatywnych emocji na forum??
~ niezalogowany
5 sierpnia 2011r. o 22:53
k1p napisał(a): ...Skąd więc tyle negatywnych emocji na forum??

bo oni wszyscy są mocni w gębie ... ale tylko anonimowo a w twarz nikt Ci tego nie powie bo każdy liczy na ogany motocyklistów ;)
~ niezalogowany
5 sierpnia 2011r. o 22:57
k1p napisał(a): Jestem słaba i niekonsekwentna, dałam się sprowokować...

co chcesz przez to pokazac?jaka silna kobieta jestes?ze doruwnujesz facetowi?-a gdzie twoja kobiecosc?,a sprawia ci przyjemnosc ze te dzieciaczki uciekaja-bo motory jada???wariaci-ktorzy potrzebuja adrenaliny?

Zmoderowano 05.08.2011 godz.23:33 - powód: cytowanie (sentinel)
1010
#ElmA nieaktywny
5 sierpnia 2011r. o 23:02
k1p napisał(a): ....
Zresztą teraz zastanawiam się, czy kiedykolwiek jeżdżąc jednośladem, odczułam niechęć kogokolwiek do siebie i powiem szczerze, że nie. Zawsze, kogokolwiek bym nie spotkała był miły. Można było zamienić kilka słów, czy to w sklepie, czy na stacji.

Byli dla Ciebie mili, bo jesteś kobietą, a kobiety na dwóch kółkach jeszcze budzą zaciekawienie ;-)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza