Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ach Ci źli motocykliści

7422
#a15 nieaktywny
5 sierpnia 2011r. o 18:08
~ess napisał(a): No i widzisz, szacunek dla motocyklistow, nie poslugujmy sie stereotypami(akurat ja ich szanuje, nic tego nie zmieni, rozumiem ich), a Ty musiałeś napisać golfy, civici, jakbyś nie mógł napisać samochody, nie posluguj sie stereotypami

ok, sorry moj blad.
wiec wg mnie wiocha jest zmienianie wydechow w niesportowych autach, ale co kto lubi :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kawasraki niezalogowany
5 sierpnia 2011r. o 18:09
... jak twoje dziecko rozpłacze się na spacerze bo przestraszł je dziwny czlowiek na motorze z przerobionym tłumikiem odkręcając manetkę do końca to zrozumiecie o co chodzi ludzią. Pomyślcie sobie, że za każdym razem kiedy kręcicie motor na mieście wszyscy mają was za idiotów i bezmózgów a nie za supermenów.

Zastosowana autokorekta

7422
#a15 nieaktywny
5 sierpnia 2011r. o 18:10
~Mr. White napisał(a): a15 i wszyscy idioci kręcący na maxa :-)
Pamiętajcie, że są w tym mieście ludzie których wkur...... maksymalnie.
Ale przecież chyba o to chodzi :-)

Może wreszcie czas mniej zaglądać w lusterka ;-)

skad mozesz wiedziec czy krece na maxa? tacy ludzie jak ty mnie do tego zachecaja :)
2820
#k1p nieaktywny
5 sierpnia 2011r. o 18:15
~kawa...ki napisał(a): ... jak twoje dziecko rozpłacze się na spacerze bo przestraszł je dziwny czlowiek na motorze z przerobionym tłumikiem odkręcając manetkę do końca to zrozumiecie o co chodzi ludzią. Pomyślcie sobie, że za każdym razem kiedy kręcicie motor na mieście wszyscy mają was za idiotów i bezmózgów a nie za supermenów.

Jak dziecko boi się dźwięku motocykla, to widocznie jest zestresowane. Może na nie krzyczysz i boi się hałasu ?? :P :P :P

Zastosowana autokorekta

~kawasraki niezalogowany
5 sierpnia 2011r. o 18:26
....Dziecko nie boi się hałasu tylko idiot(y) który go powoduje. :P :P :P
7422
#a15 nieaktywny
5 sierpnia 2011r. o 18:29
dziecko sie boi bo mu babcia nagadala o tym jakie to motory zle, takiego czegos tez juz bylem swiadkiem. dzieci uwielbiaja motocykle, co stoje na parkingu gdzie sa dzieci to ogladaja moto i czasem o cos pytaja. a mlodsze dzieci wiadomo moga sie przestraszyc ale to troche na wyrost, tir tez robi halas a ich jest o wiele wiecej.
2820
#k1p nieaktywny
5 sierpnia 2011r. o 18:49
Dokładnie, już któryś raz na tym forum spotykam się z historią, że dziecko na spacerze przestraszyło się hałasu i też myślę, że jest to nieco naciągane. Z drugiej strony, jaka przyjemność płynie ze spaceru z dzieckiem wzdłuż ulicy?? A wspomniane TIRy, a klaksony, a co z tymi, którzy głośno słuchają muzyki w autach??
Ludzie odpuście sobie. Nie warto być zawziętym i wciąż na nie.

Dopisane 05.08.2011r. o godz. 18:49:

I dlatego właśnie uważam, że nie warto dyskutować, tylko robić swoje. Już się nie udzielam, bo szkoda moich nerwów.
~b555 niezalogowany
5 sierpnia 2011r. o 20:31
mi też szkoda słów, wiem tylko że tym kozaczkom spalił bym gume na ryju którzy tu się wypowiadają jacy my motocyklisci nie jestesmi zli..
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza