Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ach Ci źli motocykliści

2820
#k1p nieaktywny
5 sierpnia 2011r. o 23:02
Z pierwszą częścią Twojej wypowiedzi się zgodzę. Są odważni w swoich pokojach, przed swoimi komputerami, gdzie ich nikt inny nie widzi...
A może jeden z nich biegł dzisiaj do mnie na stacji, aby zatankować moją (tutaj nie podam nazwy, jak nazywam mój motocykl, bo głupio), albo "tylko dla motocyklistów" dawał kawę gratis w przydrożnym barze.
Co do drugiej części, chyba nie, bo niewielki odsetek ludzi liczy na organy. Nie wiem, czy kiedykolwiek kogoś takiego spotkałam na swojej drodze. Ale w razie czego, mam zawsze przy sobie "oświadczenie woli". Skoro ja nie będę korzystać, może komuś innemu się przyda :-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
5 sierpnia 2011r. o 23:08
jakos smieszy mnie co piszesz-ile ty masz lat?

Zmoderowano 05.08.2011 godz.23:32 - powód: cytowanie (sentinel)
2820
#k1p nieaktywny
5 sierpnia 2011r. o 23:09
~ napisał(a): co chcesz przez to pokazac?jaka silna kobieta jestes?ze doruwnujesz facetowi?-a gdzie twoja kobiecosc?

Moja kobiecość jest na właściwym miejscu. Nie martw się. Nikomu nie próbuję dorównać. Robię to, co lubię.
Zresztą z mojego trybu życia nie muszę się nikomu tłumaczyć.
Ale uwierz w jedno, gdy ktoś z forum poznaje mnie osobiście, długo wychodzi z szoku, że k1p to ja :>
~ niezalogowany
5 sierpnia 2011r. o 23:11
skonczylam nie mam wiecej pytan:-)

Zmoderowano 05.08.2011 godz.23:35 - powód: cytowanie (sentinel)
2820
#k1p nieaktywny
5 sierpnia 2011r. o 23:18
IP: 2.210.230.**, najpierw naucz się cytować wypowiedzi, bo gubię się w tym bałaganie. Po drugie pisz małymi literami, chyba że faktycznie o tej porze krzyczysz.
A po trzecie, sprecyzuj swoje pretensje wobec mojej osoby.
Bo jeśli przemawia przez Ciebie zazdrość (nie wiem z jakiego powodu) lub próbujesz mnie publicznie zlinczować za to, że jestem kobietą, a mam z góry przypisane mężczyznom hobby, to rób to bardziej konkretnie i na priv, bo forum nie jest dobrym do tego miejscem.
Poza tym, tak jak napisałam, na forum staram się być obiektywna i lubię rozmawiać z ludźmi, którzy również są obiektywni. Nie muszą mieć to samo zdanie, co ja. Atakowanie mojej osoby tylko za to, że jeźdżę motocyklem wydaje mi się zupełnie bez sensu.
Chyba, że masz inne, nieznane mi powody...
7345
#Qfalagupagu nieaktywny
5 sierpnia 2011r. o 23:18
a u mnie na osiedlu gdzie jest jednokierunkowa i znak drogowy "Agatka" jakis deb...l na 2 kolkach tak gnal jakby jego baba rodzila/facet umieral
i nie powiem ze to jednorazowy przypadek ale nagminne lamanie ograniczenia predkosci /fakt i samochodom sie sie to zdarza ale motorom czesciej/ ostatni tez jakis cyklista/skta na krzyzowce zawracala i musialem przez to gwaltownie hamowac
wiec albo wszycy uzytkownicy drog bedziemy jednakowo sie traktowac albo czekaja nas pojedynki rodem z MAD MAx 2

Lee Oswald dlaczego nie urodziłeś się w polsce 20 lat później ??
1010
#ElmA nieaktywny
5 sierpnia 2011r. o 23:22
Qfalagupagu napisał(a):
wiec albo wszycy uzytkownicy drog bedziemy jednakowo sie traktowac albo czekaja nas pojedynki rodem z MAD MAx 2

O to właśnie chodzi. Traktujmy się wzajemnie z jednakowym szacunkiem i zrozumieniem. Czy idziemy pieszo, jedziemy na rowerze, motocyklu, osobówką czy ciężarówką. Będzie nam wszystkim lepiej na drogach.
2820
#k1p nieaktywny
5 sierpnia 2011r. o 23:33
Wiesz, gdyby każdy miał możliwość przejechania się rowerem, skuterem, motocyklem, autem dużym i małym, wtedy zrozumiałby innego użytkownika ruchu.
Jeżdżąc rowerem, szybko zauważyłam u innych kierowców dwuśladów, jakie błędy ja sama za kółkiem popełniałam...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza