Podatki od nieruchomości no fakt podatku od terenu poprzedni właściciel nie płacił nie ? Podatek od powierzchni parkingu ? No i co z tego. Przecież każdy ze sklepów płaci podatek od nieruchomości a jeżeli dzierżawi od kogoś teren i tak płaci bo wiem z praktyki, że dzierżawcy płaci dzierżawiący tylko czynsz podatek o którym mówisz płaci dzierżawca osobiście także te podatki płacimy też my wszyscy plus podatek którego nie płacą markety. Już wiem chyba kim jesteś :) No i napisz korzyści dla gminy skoro o nich piszesz bo ja ich znaleźć nie mogę uświadom nas :P
Dopisane 29.01.2012r. o godz. 21:32:
Nemo napisał(a): Pracowałem na Strefie i wiem jakie podatki płacą firmy i co im zostaje a co nie więc się nie wymądrzaj , że tyle kasy "wyjeżdza" za granice a nic nie zostaje dla pracowników na wyplatę. Jakby było zle na strefie to by nikt nie pracował. Ale masz mentalność i pustkę w sobie... patrzysz tylko na swoje 4 litery i własny egoizm. chyba zasięgnę trocjhe info jak to było z tobą w tym Carrefour... mam nadzieję że sam niego odeszleś a nie podziekowali ci za w sposób jaki się wypowiadasz i co sobą reprezentujesz.
No tak płacą na strefie płacą Młyn-Pol Polska firma, orlen co tam masz za market na strefie ? To Ty nie wiesz chyba o czym piszesz. Ja napisałem, że zostaje kasa w kraju ta co idzie dla pracowników na wypłaty a nie że nie ma kasy na wypłaty to po drugie.
Zmoderowano 29.01.2012 godz.21:34 - powód: korekta cytowania (sentinel)
Dopisane 29.01.2012r. o godz. 21:42:
Cutuję:
"patrzysz tylko na swoje 4 litery i własny egoizm. chyba zasięgnę trocjhe info jak to było z tobą w tym Carrefour... mam nadzieję że sam niego odeszleś a nie podziekowali ci za w sposób jaki się wypowiadasz i co sobą reprezentujesz."
Tak bardzo źle się wypowiadam i nic sobą nie reprezentuję. Zgadzam się walcząc nie o swoje cztery litery tylko o środki do życia właścicieli wielu sklepów. Tak szkoda tylko, że to nie ja zastraszam, że na kogoś coś znajdę. Zobacz co ty Sobą reprezentujesz i swoimi wypowiedziami :)