Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Czynsz w Trzebieniu.

~Sołtys niezalogowany
7 grudnia 2012r. o 14:20
Trzebień jest jak Titanic- idzie na dno ;(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~joe-black niezalogowany
7 grudnia 2012r. o 17:06
Uciekajcie do B-c ...tam nic dobrego was nie czeka ...
~adam niezalogowany
7 grudnia 2012r. o 18:11
Kto kupi w trzebieniu mieszkanie chyba taki co nie zna trzebienia i nie ma tu znajomego smiech ze spoldzielnia nie mysli tylko liczy aby im na wyplate starczylo
~+++ niezalogowany
7 grudnia 2012r. o 20:07
może ktoś się orientuję czy była by możliwość podłączyć jakiś piecyk w mieszkaniu i zrezygnować z opłaty tym ... za ogrzewanie??? dodam że jest to mieszkanie na IV piętrze(ostatnim)
~+++ niezalogowany
7 grudnia 2012r. o 20:21
a pizgawica nieziemska !!! kaloryfery ciepłe - nie grące !!!! ja pier........!!!!!!!!!!!!
~ niezalogowany
8 grudnia 2012r. o 6:32
Niektórzy nie płacą bo poprostu nie stać ich po tych obłędnych podwyżkach.. wkur**A mnie gadanie, że płacą jak chcą. Ludzie płacą jak mogą. Wiadomo lepiej coś do garnka wrzucić. Nie każy w tych czasach ma prace która pozwoli godnie życ. Więc zastanówcie sie zanim oczernicie kogoś. Podwyżki czynszu nie spowodują, że zadłużone osoby zaczną płacić, tylko że do tego grona dołączą kolejni lokatorzy.
~ niezalogowany
8 grudnia 2012r. o 9:51
~ napisał(a): Niektórzy nie płacą bo poprostu nie stać ich po tych obłędnych podwyżkach.. wkur**A mnie gadanie, że płacą jak chcą. Ludzie płacą jak mogą. Wiadomo lepiej coś do garnka wrzucić. Nie każy w tych czasach ma prace która pozwoli godnie życ. Więc zastanówcie sie zanim oczernicie kogoś. Podwyżki czynszu nie spowodują, że zadłużone osoby zaczną płacić, tylko że do tego grona dołączą kolejni lokatorzy.

ale na komputerek i internecik stac !! Dluznicy oddawac nasze pieniadze !!!
~sasiad niezalogowany
8 grudnia 2012r. o 10:03
A czy ktos sie mnie pyta czy do gara mam co wsadzic ? Najpierw rachunki a potem co zostanie na zarcie. Przynajmniej nie jestem darmozjadem i inni przeze mnie nie marzna. Ale co z tego jak inne darmozjady musza w gar zagladac, a na cieplo nie maja
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza