Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Szkoła katolicka w Bolesławcu?
~bolesławianin niezalogowany
25 kwietnia 2012r. o 14:09
Powoli zaczyna być mi przykro, że mieszkam w tym mieście. Oby więcej takich durnych pomysłów to wyjadę jakimś katolickim autobusem z katolickiego Bolesławca po katolickiej autostradzie w jakieś normalne niekatolickie miejsce.
Chyba, że oddałem swój głos w wyborach...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2576
#dejwol nieaktywny
25 kwietnia 2012r. o 14:14
potrzebny jest "pluralizm"
jestem za, choć jeden jego pomysł mi się podoba :>
~xpp niezalogowany
25 kwietnia 2012r. o 14:37
To już wiemy gdzie będą się uczyć dzieci moherów :D
~ niezalogowany
25 kwietnia 2012r. o 14:54
~xpp napisał(a): To już wiemy gdzie będą się uczyć dzieci moherów :D

Bardzo dobrze, ze wiesz. To nie jest zadna tajemnica. Rodzice maja prawo posylac swoje do dzieci do szkol, ktore sa zgodne z ich swiatopogladem.
~nauczyciel niezalogowany
25 kwietnia 2012r. o 15:00
Świetną szkołę, już mamy. Pan filipowicz oczywiście się nie orientuje, ale mamy świetne gimnazja w Bolesławcu, tyle, że Prywatne, więc dla niego złe. Chyba nikt normalny nie oczekuje, że ta świetna szkoła będzie miała lepsze wyniki niż np. I Prywatne Gimnazjum, albo, że będzie lepiej wychowywała młodzież niż II prywatne Gimnazjum. Mamy już dobre szkoły, więc miejsce jest zajęte. Będzie ona tylko konkurencją dla przeciętnych samorządowych szkół, więc znów się zwolni trochę nauczycieli, sprzeda jakiś wyremontowany budynek. Ciekawe kto pociągnie do odpowiedzialności naszych kochanych radnych i prezia o zmarnowane miliony na remont szkoły, która chce się przekazać.
Mamy już afery z nieudolnymi prezesami na pływalni, gdzie już prawie 100 osób jeżdzi do osiecznicy na szkółki pływackie, teraz ptrzekażmy księżom szkoły, zakonnikom sklepy i będziewmy mieli raj już tu na ziemi. ale ważniejsza jest tv TRWAM.
~ niezalogowany
25 kwietnia 2012r. o 15:05
Szkoły wyremontowane, to nic. Ktoś swój je odkupi za bezcen.
~ niezalogowany
25 kwietnia 2012r. o 15:06
Ja bym proponował kompleksowe badania psychiatryczne preziowi
~ niezalogowany
25 kwietnia 2012r. o 15:08
~biznesmen napisał(a): I tak się zdobywa elektorat :) Elektorat, który chodzi na wybory w odróznieniu od was. Więc aby wygrywac, należy spełniać wyłącznie potrzeby tych, którzy chodzą do wyborów. Proste. Nie ma w tym żadnej innej troski. Inną sprawą jest, że zamiast zajmować się istniejącymi szkołami miejskimi, prezydent sprowadza prywatną szkołę i ją promuje. Co na to bolesławieccy właściciele szkół prywatnych? Ich też będzie promował?

ELEKTORAT - i to jest jedyny powód otwarcia tego typu szkoły. Nadzieja, że ten elektorat poprze i może, cień szansy, nadzieja.....że się uda jeszcze jedna kadencja......

Na marginesie ilu jest katolików w Ratuszu? Mam na myśli tych prawdziwych, nie tych co chodzą, bo to z urzędu tak wypada ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem