Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~~Miedzianoczerwony Brokuł niezalogowany
8 grudnia 2018r. o 21:46
falco napisał(a): to po co się tu uzewnętrzniasz?
przecież i tak nic nie zrozumiałeś skoro nie odniosłeś się do sytuacji Belgii sprzed lat...

czyli pasuje ci ten układ jaki tu trwa ...
napisz mi co mam chwalić?
rozpieprzenie armii przez antonia?
rozpieprzenie służby zdrowia przez Konstantego?
rozpieprzenie oświaty przez Zalewską ?
rozpieprzenie Policji przez Błaszczaka?
rozpieprzenie przemysłu stoczniowego ,górnictwa ?

Pooglądaj TVN, POLSAT. TVP i dopiero staraj się wyciągać wnioski. Oglądając tylko TVN sam wrzucasz się kubła niebytu. Dlaczego wierzysz jednej stacji i w dodatku niemieckiej.
Dziadek walczył w jednej armii z dziadkiem Tuska? Twój obiektywizm sięga dna. A nawet Gdybyś miał rację z tymi bzdetami o których piszesz, to nie są Twoje racje tylko tych co Ci je do głowy wtłaczali przez parę na szczęście minionych lat. Nasze prawdy nie są naszymi, nasza wiedza jest taka jaką podają wybrane przez nas media.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
8 grudnia 2018r. o 21:50
hahahahaha...
niemieckiej?

:]

"bierz życie z każdym oddechem..."
19709
#Anonim19709 nieaktywny
8 grudnia 2018r. o 21:59
[img=1544302735_8dlaae6.jpg]
[img=1544302798_vim9ts0.jpg]
~~Błękitnozielony Chmiel niezalogowany
8 grudnia 2018r. o 22:10
pisowska łąjba tonie a szczury sobie śpiewają
211
skorn
8 grudnia 2018r. o 23:50
falco napisał(a): no ...
to brzmi rozsądnie :)
ale czy nie piszę o tym od lat?/c]

Ty jesteś fan Jaruzelskiego, Tuska, Komorowskiego i tego typu "elit". Tylko na Kaczyńskiego masz alergię, tylko że i tak robisz kręcią robotę PiS. No i kompleksy: wobec UE, wobec Rosji, co tam znów o nas napisali w jakiś niemieckim czy francuskim szmatławcu, ty zaraz dostajesz spazmów. Polak powinien cicho siedziec i cieszyć sie ze kasiore z unii dostaje.

Ty i tobie podobni ze swoim myśleniem rodem z tvn i wyborczej nic nie zmienicie. Tak samo jak ci, co wierzą w prezesa partii rządzącej. Nie na lepsze w każdym bądź razie. Jesteście stronami tego samego medalu. Bez znaczenia jak upadnie, zdrowy rozsądek jest udupiony.

Z czym do ludzi? : )

<i>
2900
#falco nieaktywny
9 grudnia 2018r. o 0:10
napiszesz w końcu jak to ty widzisz rozwalenie ''systemu''?
no i jak widzisz siebie i takich jak ty przy ''władzy''?

bo mnie przy niej nie widzisz ...
i słusznie ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 grudnia 2018r. o 9:36
Rozwalenie systemu polega na rozwoju świadomości. Zacząć trzeba od religii , żydowskiej , talmudycznej religii , która ma nas Ludzi za zwierzęta. Dalej trzeba polecieć po kościelnych dogmatach tzw. autorytetów od paplania trzy po trzy . Następnie trzeba wyrugować ze świadomości absolutnie wszystkich polityków , bo o ile proboszcz w swej świadomości jeszcze Jezusa wciąż na krzyżu widzi , nie w Sercu , to te sprzedajne qurwy , dla mamony zrobią wszystko.

Jasiu przecież Ty jesteś taki jak ja ... nieważne jest jak masz na imię ... nieważne czego chcesz ... jeśli poczujesz Jezusa w Sercu ... pier... dolić Światków Jechowy i Watykan

Ja czuję , ale do kościoła nie pójdę w niedzielę . Pomyślę o Jezusie , postaci historycznej , Ksawery i ... Sikorowski mi się od razu wkręcił :

Szkoda Jasiu , że gadać ze mną nie chcesz , kto tu jest qurwa szatanem ?

Ty , czy ja ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Błękitnozielony Chmiel niezalogowany
9 grudnia 2018r. o 20:03
kłamczyński ukradł Polsce księżyc a dzisiaj opowiada nam bajkę, że to nie on.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza