Jaanoo napisał(a):
Jaanoo napisał(a): [img=1547577965_p8xq7hb.jpg][img=1547577970_cbgah6j.jpg][img=1547577976_42gr673.jpg][img=1547577984_a5xzq99.jpg][img=1547577993_zuwf8fx.jpg][img=1547578002_ymiiot3.jpg][img=1547578012_st943te.jpg][img=1547578022_aeexy7q.jpg][img=1547578037_1wuurq3.jpg][img=1547578051_bvueckw.jpg]to wszystko wisi na bolcu
Jaanoo napisał(a): [img=1547913300_2fzu5li.jpg][img=1547913306_trwc0qv.jpg]
Jaanoo napisał(a): TO JEST PRAWDZIWA TWARZ FALCO.
falco napisał(a):
a na drzewach zamiast liści będą wisieć..... pislamiści:D
już niedługo zamiast liści, będą wisieć ….pislamiści :)
raz sierpem, raz młotem.... pisowską hołotę
alleluja
Jaanoo napisał(a): [img=1548783364_w0unnjm.jpg][img=1548783371_42fu2j7.jpg]
falco napisał(a): Pannazdzieckiem przedwczoraj o 21:2
nie ignoruj mnie bucu bo Ci qurwa mata postawię i żadna żydowska prokuratura Cię nie osłoni :)
to możesz męska qurwo ..........
:]
Pannazdzieckiem napisał(a):falco napisał(a): Pannazdzieckiem przedwczoraj o 21:2
nie ignoruj mnie bucu bo Ci qurwa mata postawię i żadna żydowska prokuratura Cię nie osłoni :)
to możesz męska qurwo ..........
:]
No cześć Jasiu , ja w przeciwieństwie do Ciebie nie zdradzałam Kobiet , które kochałem . Obaj doskonale wiemy , że byłem świadkiem ... Twojej zdrady , męska qurwo . Ja też w kieszeni różańca nie noszę i nie lubię Kaczora , ale doceniam intelekt , którego Tobie brakuje głupia Papugo .
Nawiasem , co gotujesz na obiad , kolejną prowokację ? Bo ja barszczyk , bucu :)
Gdybyś chciał skosztować , to serdecznie zapraszam :) Wiesz , gdzie mieszkam .
Uważam , że Mondra Kniga dzieli zamiast łączyć , ale w Nowym Testamencie jest zapis " zło zwyciężać dobrem " .
Bier dwa browary i wpadaj na barszczyk , pogadamy , jak kumpel z kumplem ... o babach :D
falco napisał(a): najtęższy umysł nie potrafiłby odpowiedzieć na takie idio.tyzmy jakimi się tu popisujesz a mnie o to prosisz?
na takie bzdury potrafi ci odpowiedzieć tylko korniszonek...:]
jak z PKP ...hahahahaha
~~Płomienisty Kosmos napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):falco napisał(a): Pannazdzieckiem
FALCO ,ani się waż .Upije cię a potem wykorzysta .I jeszcze zdjęć napstryka. Janoo niech zaprosi ,ona taka niewyżyta.I czysta .
nie mam najmniejszej ochoty na przebywanie w jego sąsiedztwie...
o nim samym i jego znajomościach mógłbym tu też pisać i pisać
ale że pisząc o tym kapusiu musiałbym pisać o innych osobach z nim związanych muszę milczeć ...
on o tym wie i to perfidnie wykorzystuje ....;)
dzisiaj pierdzieli o ''łączeniu ludzi'' co est czysta kpiną ,dzisiaj pisze o tym że kochał kobietę?
ciekawe bo to przecież on sam pisało niej jako ''suce która dała mu dzieci''
czyż nie ?....sieć nie zapomina ...;)
kto niedawno pisał jak pisał o swoim ojcu?
może sam nam przypomni?
bo sieć pamięta a i mój ''ipeenek '' również :]
a może zrobi to ktoś kto pisał o nim ''lepkie rączki''?
kapuś i donosiciel...
kto takich lubi niech siada z nim do piwka czy szaszków...
tylko powtarzam ...zwracajcie uwagę na to co mówicie bo jutro może o tym huczeć na forum ...;)