~ napisał(a): Pannazdzieckiem napisał(a): Nie wiem, jako Wędrowiec szukam prawdy.
Takie głupoty publikujesz. Mieszasz chłopską chochlą w kotle, i już się zakręciłeś. Kiedy ktoś Ci jasno wytknie głupkowate myślenie, i bałagan myślowy, to ty piszesz "że przecież ty nie wiesz bo jesteś Wędrowiec". Masz niechlujny bałagan myślowy! Weź się ogarnij, bo aż przykro, poetów się nie czepiaj :)
A co to jest niechlujny bałagan myślowy ?. Jeśli czegoś jestem pewien , to mówię , jeśli czegoś nie wiem , to też mówię. Nikt nie jest doskonały ... może oprócz Ciebie :) Tylko miałkie umysły sądzą , że nie lubię naszego forumowego Poety, chociaż nie zawsze zgadzamy się ze sobą. Kurcze pamięć już nie ta , ale Jaszczureczka :* miała w motcie taką mniej więcej sentencję : chowanie w sobie złości , jest , jak picie trucizny , w nadziei , że ktoś inny umrze. A wiesz , czym jest Wędrowiec, bo ja też nie, ale mam takie przeczucie , że nie żyję po raz pierwszy i z tego powodu ośmielam się tak siebie nazywać. :) Oczywiście wiem , że autorytety mówią inaczej. Miłego wieczoru :)
Dopisane 14.03.2014r. o godz. 19:17:
Dokładnie Skorn :) trzeba. Silna Polska , to mądre , doinformowane, myślące społeczeństwo, otwarte na nowe idee, świadome historii , ale od niej nie zależne. Kraj wolnych i myślących o przyszłości ludzi ... kurcze raczej się nie doczekam takiego stanu , ale jest się o co bić :)