Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

2900
#falco nieaktywny
15 marca 2014r. o 12:21
,,do roboty,,? :|
dla niektórych to jest właśnie ,,absurd,, :D

wolą ,,rzeczywistość,, w pitoleniu wypielęgnowanymi paluszkami w klawiszki... :D
no dalej...jazda.... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
15 marca 2014r. o 12:30
falco napisał(a): wypielęgnowanymi paluszkami w klawiszki...

od "wypielęgnowanych paluszków" ważniejszy jest mózg, oraz wiedza i inteligencja prostaku :D
2900
#falco nieaktywny
15 marca 2014r. o 12:32
mój nie do końca rozwinięty fan się odnalazł... :) a tak tęskniłem ... :*

"bierz życie z każdym oddechem..."
211
skorn
15 marca 2014r. o 23:28
http://biznes.onet.pl/praca/tak-zarabia-sie-w-ministerstwach-i-kancelariach,18493,5609072,1,fotoreportaze-detal-galeria

<i>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 marca 2014r. o 10:23
Preczzkomuna napisał(a): Dalej wypisujecie bzdury na tym forum :D do roboty się weźcie :))

Co się czepiasz , dzisiaj niedziela , wolno pobajdurzyć :D

Dopisane 16.03.2014r. o godz. 10:23:

I taka ciekawostka :

http://www.monitor-polski.pl/malezyjski-samolot-porwany-przez-armie-amerykanska-z-uzyciem-samolotu-awacs/

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
211
skorn
17 marca 2014r. o 16:16

<i>
~mir.ko niezalogowany
17 marca 2014r. o 17:18
:D

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 marca 2014r. o 17:34
Czyż nie mówiłem Mirek :), że to te same tłuste szuje ... ups zatuwimowało mi się trochę :D . To kiedy o tych beningach gadać będziemy przy piwku ? Wędrowcy wszystkich krajów łączcie się :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza