Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

10897
#Anonim10897 nieaktywny
17 marca 2014r. o 18:51
Nie , nie wędrowcy :] Proletariusze wszystkich krajów , łączcie się !! Tak brzmiało zawołanie , które próbowałeś Kawalerzezdzieckiem , zacytować.
Widzisz , coś z tego zostało...Proletariusze z Krymu połączyli się z macierzą ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 marca 2014r. o 19:50
I chwała Bogu :). Mam wrażenie Droga Niewiasto , że Ty również żyjesz już któryś raz :) Umiejętność składania faktów ... szacuneczek :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10897
#Anonim10897 nieaktywny
17 marca 2014r. o 19:57
Pannazdzieckiem napisał(a): I chwała Bogu :). Mam wrażenie Droga Niewiasto , że Ty również żyjesz już któryś raz

Trafiłeś w dziesiątkę :D masz dobrą wiedzę transcendentalną ;)
"... określona postać Osoby Boga , który przychodzi w ten sposób, nazywana jest inkarnacją albo avatarą. Takie inkarnacje przebywają w świecie duchowym , w królestwie Boga , a kiedy zstępują do tego swiata materialnego , wtedy otrzymują nazwę avatara" :D
4335
17 marca 2014r. o 20:30
virgo napisał(a): ... masz dobrą wiedzę transcendentalną ;)
...

A gdzież tam , to tylko teorie spiskowe , tudzież moje widzimisię :)

Planeta , z której pochodzisz Droga Niewiasto również wyznawała zasadę " kochaj bliźniego" , czy jaką inną ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10897
#Anonim10897 nieaktywny
17 marca 2014r. o 20:44
Pannazdzieckiem napisał(a):

Planeta , z której pochodzisz (...) również wyznawała zasadę " kochaj bliźniego" , czy jaką inną ? :)

Wyzaawała i wyznaje : kochaj , kochaj , kochaj..."Uwielbiaj Pana w transcendentalnej służbie miłości...". :]

"Tak jak powietrze przenosi zapachy , tak żywa istota w tym materialnym świecie przenosi swoje różne koncepcje życia z jednego ciała do drugiego....(...) Mysli i czyny naszego obecnego życia determinują typ ciała , które otrzymamy w zyciu następnym." (Bg.15.8.) :D

Dopisane 17.03.2014r. o godz. 20:44:

Dobrej nocy :D :) Przede mną jeszcze .... ;)
4335
17 marca 2014r. o 23:12
virgo napisał(a): ...Mysli i czyny naszego obecnego życia determinują typ ciała , które otrzymamy w zyciu następnym. ...

Nic z tych rzeczy. Karma to idiotyzm. Liczy się tylko miłość , jak słusznie zauważyłaś :)
Opowiadano mi , że na placu , przy fontannie spotkali się Post, Jałumużna i Modlitwa. Zaczęli spór , kto szybciej do nieba dotrze. Wszyscy troje pewni byli , że natychmiast. Tak więc Post odejmował sobie od ust przez kilka dni, Jałumużna rozdała wszystko , co miała , żądając pokwitowania. A Modlitwa przeleciała po wszystkich kościołach w mieście. I znów spotkali się pod fontanną zdziwieni, czemu jeszcze nie są w niebie. I nagle pojawiła się mała , niepozorna postać ... Miłość ... rzekła ... wszyscy troje jesteście bez znaczenia , jeśli mnie brakuje :)

Ja tego nie wymyśliłem , opowiadano mi :) Dobranoc :)

211
skorn
17 marca 2014r. o 23:27
~mir.ko napisał(a): :D

pięknie zdissował chama

<i>
10897
#Anonim10897 nieaktywny
18 marca 2014r. o 19:19
Pannazdzieckiem napisał(a): (...) I nagle pojawiła się mała , niepozorna postać ... Miłość ... rzekła ... wszyscy troje jesteście bez znaczenia , jeśli mnie brakuje :)

Ja tego nie wymyśliłem , opowiadano mi :) Dobranoc :)

Masz absolutną rację , Kawalerzezdzieckiem :)
Więc zamiast zabijać się - kochajmy się!
Joe Dolan wykonuje piękną piosenkę o Aniele kochanku ;)
&list=PL-oohKjRTcfYcInlorCsa5ARfWb8mX3P0
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza