Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca na stacji paliw Soley Areca w Osłej

~ niezalogowany
11 lutego 2013r. o 16:03
~ napisał(a): Najlepsze jest to że wypowiadają się tu osoby które nie mają rzadnego pojęcia jak nam się tam pracuje. Proste jak komuś nie pasuje niech się zwolni droga wolna a nie wypisuje i się mądrzy
To może nam opowiesz jak tam sie pracuje ? I sprostujesz Temat :)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
11 lutego 2013r. o 16:13
Wcale nie jest tak źle ludzie rozejrzyjcie się do okoła w żadnej pracy nie jest doskonale. Ja jakoś nie narzekam i mi się tam dobrze pracuje
~ niezalogowany
15 lutego 2013r. o 14:18
~ napisał(a): Wcale nie jest tak źle ludzie rozejrzyjcie się do okoła w żadnej pracy nie jest doskonale. Ja jakoś nie narzekam i mi się tam dobrze pracuje
Chyba tylko Tobie sie tam dobrze pracuje (Justynko):)
~wiesz kto niezalogowany
15 lutego 2013r. o 22:26
ciekawi mnie jedno kto to pisze bo napewno ja nie wiem o zadnych sprawach co sie dzieja na restauracji aczkolwiek pozniej wszystko okazuje sie prawda to co tu pisza... jak np dziewczyna co oblala sie goracym prawdopodobnie kierowniczka zakazala jej powiedziec ze to w pracy. cos tu nie halo? ale co jak co pozazdroscic jakie dziewczyny z tej restauracji sa solidarne!!! GRATULACJE!!! DAWAJCIE SOBIE TAK DALEJ... ale za plecami pani kierowniczki nie smarujcie jej d.... bo to nie fair :/
~Haha niezalogowany
21 lutego 2013r. o 10:01
Co wy chcecie o pani Joli , jest bardzo miłą i sympatyczną kobietą . Bardzo fajnie się z nią pracuje i jak na razie ja na panią Jolę nie narzekam :)
~--- niezalogowany
21 lutego 2013r. o 14:29
CYRK :)
~Haha niezalogowany
21 lutego 2013r. o 14:31
Zaden cyrk :) pani Jola jest the best :D
~:) niezalogowany
21 lutego 2013r. o 14:34
Nie ma szału Staniki nie latają :/ :/