Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Domino

~ niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 22:00
Strazak napisał(a): " Kuźwa taką bombkę zrobiłem"

[img=1355862319_rtk9e73.jpg]

:D :D :D :D

:* ale tylko pół :>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5570
#De_Tourvel nieaktywny
18 grudnia 2012r. o 22:04
GosiaM napisał(a): A idź Ty :D Tylko następnym razem to jej pyszczek zakleję jak będzie na mnie się darła :> :D

Nie krępuj się ;p ja to mam ochotę ją zastrzelić jak mi o trzeciej nad ranem nad uchem warkoli albo szczeka wyskakując z łóżka jak torpeda, bo ktoś się szwenda pod drzwiami ;):D:D:D

[img=1355864651_0idwngo.jpg]

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
2945
Mgosia
18 grudnia 2012r. o 22:06
[img=1355864809_us4snfr.jpg]

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
9889
#bokser5 nieaktywny
18 grudnia 2012r. o 22:31
chrum chrum! :/ [img=1355866302_pinw76z.jpg]
2945
Mgosia
18 grudnia 2012r. o 22:33
O ja pierdziu jaki ładny !! Już go kocham :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
9889
#bokser5 nieaktywny
18 grudnia 2012r. o 23:02
A co ty koleżanko, już nie masz fotek swoich zwierząt ??
2945
Mgosia
18 grudnia 2012r. o 23:07
Jakieś tam mam :D Ale znaleźć coś spośród kilkunasty tysięcy jest dość trudno :D

[img=1355868445_zhj2ljh.jpg]

9889
#bokser5 nieaktywny
18 grudnia 2012r. o 23:19
Twój taki wesoły a mój ma wszystko w dupie :P

[img=1355869174_s3ctd6x.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza