Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Rudy kot na Rynku

~emeryt niezalogowany
26 września 2012r. o 21:52
kamerki na kotka ustawić będzie jako sensacja w B-cu
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~br niezalogowany
26 września 2012r. o 22:52
ha ha ha ha ha dobre .kot jak kot ,dajcie już spokój z wypisywaniem bzdur np ,że wredny.Ktoś niespełna rozumu rozpowszechnił idiotyczny nonsens jakoby kolor rudy nierozerwalny był ze złym charakterem a następni ''mądrzy'' bezmyślnie powtarzają ,że każda istota z rudą sierścią czy włosami to wredota.Rudy jest piękny, od zawsze ludzie np wybitni artyści zachwycali się tym kolorem a typy brzydkie i szare zazdrosciły i na pewno spośród nich pochodził ten ,który rzucił hasło jakoby rudzielec był czymś niedobrym.zadziwia mnie tylko ,że jeszcze są ludzie którzy w te podłe głupstwa wierzą.
5183
magnum44
26 września 2012r. o 23:01
~br napisał(a): ... Ktoś niespełna rozumu rozpowszechnił idiotyczny nonsens jakoby kolor rudy nierozerwalny był ze złym charakterem...
Rudy jest piękny...
... zadziwia mnie tylko ,że jeszcze są ludzie którzy w te podłe głupstwa wierzą.

Zgadzam się z Tobą!
Miałam kiedyś Kolegę - rudowłosego przystojniaka i... był świetny!
Pod każdym względem! Szkoda, że juz tutaj nie mieszka:( - wybrał Australię!:*

Pewnie, że "Rudy jest piękny"! - :):)

Gusła, nie gusła...
Hi hi hi :D:D
Niech wierzą - powodzenia!

A rude koty razem z burymi tygryskami są NAJPIEKNIEJSZE!

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
7018
lazankowy
26 września 2012r. o 23:06
Ten kot to Maciek, mieszka w rynku obok mnie. Indywidualista niezly :)
5183
magnum44
26 września 2012r. o 23:08
lazankowy napisał(a): Indywidualista niezly :)

Jak to KOT! :)

~ niezalogowany
26 września 2012r. o 23:10
~br napisał(a): a następni ''mądrzy'' bezmyślnie powtarzają ,że każda istota z rudą sierścią czy włosami to wredota.zadziwia mnie tylko ,że jeszcze są ludzie którzy w te podłe głupstwa wierzą.

A mnie zadziwia , że są jeszcze ludzie ,którzy biorą na poważnie twierdzenie innych ludzi o związku koloru włosów z charakterem człowieka :P

Rude to fałszywe istoty!! :>
5183
magnum44
26 września 2012r. o 23:12
~ napisał(a):
Rude to fałszywe istoty!! :>

Nie wiem, czy Ciebie to interesuje, ale...
Rude to CUDOWNE Istoty!
To tylko moje skromne zdanie, ale szczere i prawdziwe. :):)
No!

~ niezalogowany
26 września 2012r. o 23:14
magnum44 napisał(a):
No!

Poważnie?? :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK