Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Tablica

8869
#MamaZuzi nieaktywny
3 października 2012r. o 20:53
Witam, mam problem- oczywiscie przez swoja wlasna naiwnosc...;/ Tydzien temu kupilam wozek dla córci, ogloszenie znajdowalo sie na Tablica.pl. Przelalam Panu pieniadze na konto(!!!), i do tej pory ani wozka, ani zwrotu pieniedzy. Pan nie odpisuje na moje emaile, usunal konto z serwisu...;/ Czy jest jakas szansa, ze uda mi sie odzyskac kase..?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
3 października 2012r. o 21:01
Tak , zgłosić sprawę na policję. Wydrukuj wszystkie wiadomości jakie masz od klienta, potwierdzenie przelewu i idź na policję.
8869
#MamaZuzi nieaktywny
3 października 2012r. o 21:13
Dobrze, ze nie usuwalam zadnych wiadomosci i mam dowod wplaty.. Dzieki;)
4775
#Ewelinka18 nieaktywny
3 października 2012r. o 21:54
Dokładnie tak tylko żeby odrazu wzieli się za robote to wartość musi przekraczac 200 zł
~ niezalogowany
3 października 2012r. o 22:51
Nie musi byc zadne 200 zł. Złożyłam doniesienie na kolesia od ktorego kupiliśmy fona. Kwota niewielka była ,bo 120zł. Przyjęli bez problemu. Jest to chyba podciągane pod przestępstwo gospodarcze ,ale pewności nie mam. Dawno temu to było więc mogę się nieco mylić.
~mir.ko niezalogowany
3 października 2012r. o 23:05
ja bym sie nie odwazyl na tablicy.pl placic z góry, a za pobraniem tylko niewielkie kwoty. polecam lokalne ogloszenia i towar za kase - z reki do reki

serwis darmowy to i na bezpieczenstwo nie ma co liczyc
~ niezalogowany
3 października 2012r. o 23:13
MamaZuzi napisał(a): Witam, mam problem- oczywiscie przez swoja wlasna naiwnosc...;/ Tydzien temu kupilam wozek dla córci, ogloszenie znajdowalo sie na Tablica.pl. Przelalam Panu pieniadze na konto(!!!), i do tej pory ani wozka, ani zwrotu pieniedzy. Pan nie odpisuje na moje emaile, usunal konto z serwisu...;/ Czy jest jakas szansa, ze uda mi sie odzyskac kase..?

Nie ma żadnej szansy.
Sąd tylko przyklepuje takie sprawy i nie zasądza zwrotów kosztów poszkodowanym. Szkoda czasu.
1799
#koehl nieaktywny
3 października 2012r. o 23:23
ja rowniez korzystam z tej tablicy,ale zawsze szukam przedmiotów w promieniu bolca,abym mógł sam zapłacić za towar przy odbiorze...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK