#Pannazdzieckiem nieaktywny 26 marca 2017r. o 21:15
~~ napisał(a):
Dopiero dzisiaj znalazłem czas wsłuchać się w słowa ...
Dziękuję Koledze / Koleżance za publikację :)
Gorąco Wszystkim polecam i podpisuję się pod ideą Pana Kudlińskiego .
Kiedy lata temu zaczynałem ględzić o chemitralach i cichej depopulacji Narodu Polskiego , większość forumowiczów miała mnie za wariata. Dzisiaj pojawili się Mądrzy Ludzie , którzy każą się zastanawiać nad przyszłością Narodu. Aczkolwiek o tej paskudnej statystyce z plemnikami nie wiedziałem . Nie to , żebym aspirował do roli ojca ( dwójka szkodników mi wystarczy :D ) , ale w życiu Kobiety ogromne znaczenie ma macierzyństwo ... a potem przychodzi taki moment , że pcha się taki mały brzdąc do pokoju ze słowami " Bapsiu , kocham cie " :D
Pan Kudliński ma absolutną rację. Żeby zrozumieć rzeczywistość , trzeba się zastanawiać. Zbierać i kolekcjonować fakty i wiedzę :)
A jak to się ma do bochatera tematu ( celowo przez ch , bo tchórz , żeby nie powiedzieć zdrajca ) ? A tak mianowicie , że na początku rządów Ryżego pojawiły się nad naszymi głowami chemitrale. I wiszą dalej w ramach cichej depopulacji Narodu.
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Najpierw usunięcie w cień Petru i tego z KOD'u. Teraz najnowsze sondaże, jakim to poparciem cieszy się Tusk w kraju :) Trzeba by być głupcem, aby nie widzieć, że szykuje się powrót "króla"
Media będą teraz forsować jego na maxa....
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.