następna bidulka :) trzeba było szukac brzydkiego 1.50 wzrostu z brzuszkiem ,ślini sie jedna z drugą na wysokich wysportowanych fagasów bo ten to mi da....hahaha. oddajecie z własnej woli co macie potem was zostawia i wielka afera bo jak on mnie mógł zostawic "oddaj wszystko co ci dałam" tyle mówia w mediach o oszustach ,a dalej dajecie sie rolować i dajecie kase . swiadczy to tylko o waszej naiwności ,czas myslec (...):d
Dajcie spokój co za różnica czy on mały i gruby czy też boski z niego gość...w głowie się liczy co ma i tyle. Panie, kochane Panie nie ufajcie pierwszemu lepszemu i nie starajcie się o jego względy albowiem to jego jest zadanie ! A propo czy Pani "oszukana" doznała krzywd i boleści w czasach obecnych? Czy przypomniała sobie Pani z sentymentem dawne czasy? TO Ważne może opisywany człowiek zmienił się całkowicie??
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.