Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Radiowa Trójka patronem Gliniady 2013

~ niezalogowany
2 lutego 2013r. o 19:06
Przy okazji informuję sws , że poza abonamentem źródłem finansowania są REKLAMY i działalność sklepu, jaki Trójka prowadzi.
http://sklep.polskieradio.pl/
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Lp3 niezalogowany
2 lutego 2013r. o 19:30
~sws napisał(a): A z czego ja mam wybrnac??? tYlko dodałem info ze trojka to państwowe radio utrzymywane z abonamentu. Niektorzy to sie pienią od razu jak tylko ktoś coś napisze o pieniądzach.

Tutaj bym się kłócił, kto się pieni i komu żółć się wylewa na wątróbce...
3145
#hemi nieaktywny
2 lutego 2013r. o 19:51
Kolejne docenienie Gliniady:)
nie mam pytań:)

a hejterzy co powiedzą? że Trójka schodzi na psy,że wspiera brudasów pomazanych gliną? :P
Trójka to akurat jedna z tych stacji ,które sa na poziomie :)

Dopisane 02.02.2013r. o godz. 19:51:

~ napisał(a):
~Lp3 napisał(a):
~sws napisał(a):
~Lp3 napisał(a): podatnicy ani grosza na to nie dadzą...

trójka to państwowe radio na którego utrzymanie łożą podatnicy.

A co ma piernik do wiatraka

Jak to co ? "sws" nie wie jak wybrnąć to kombinuje.
Nie zapomnij, że ulice , po których stąpają Glinoludy też są opłacane przez podatników, że podatnicy finansują sanktuarium, obok którego Glinoludy przejdą oraz, że zapłaciłeś kochany ciężką kasę z podatków na organizację BSĆ, podczas którego Gliniada się odbędzie.

Przeciwnicy gliniady naprawde juz nie wiedzą co mają wykombinować,aby z nią walczyć i po prostu nie przyznać tego ,że Gliniada to fantastyczne wydarzenie,które jest atrakcja dla ludzi na całym świecie!! tylko...tutaj sie nie podoba :(
Normalnie żenada:(

a burmistrz?
albo oleje Trójke i Gliniadę albo przyklei sie do promocji przy wydarzeniu ,którego nie trawi,wszakże to duza promocja :)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~bolo niezalogowany
2 lutego 2013r. o 22:16
Gliniada to żałosna chała. :P
7878
#ojciec nieaktywny
2 lutego 2013r. o 22:22
BRAWO!!! Chyba zaplanuję inaczej urlop, aby razem z wami bawić się przy Trójce... radiu mojej młodości. Chwała za to organizatorom, że wymyślili coś naprawdę w dechę, jako promocja imprezy i miasta. Jeszcze raz BRAWO!!!
211
skorn
2 lutego 2013r. o 23:13
dzisiejsza "3" to inne radio niz to sprzed kilkunastu, a tym bardziej kilkudziesięciu, lat

<i>
~ niezalogowany
2 lutego 2013r. o 23:18
skorn napisał(a): dzisiejsza "3" to inne radio niz to sprzed kilkunastu, a tym bardziej kilkudziesięciu, lat

bez przesady, ja słuchałam listy przebojów programu trzeciego w połowie lat 90-tych i teraz też z przyjemnością to robię, dopóki pan Marek ją prowadzi oczywiście, choć teraz robi to na zmianę z Piotrem Baronem...
~ niezalogowany
2 lutego 2013r. o 23:21
ojciec napisał(a): BRAWO!!! Chyba zaplanuję inaczej urlop, aby razem z wami bawić się przy Trójce... radiu mojej młodości. Chwała za to organizatorom, że wymyślili coś naprawdę w dechę, jako promocja imprezy i miasta. Jeszcze raz BRAWO!!!

w zeszłym roku z zazdrością słuchałam list z innym miast podczas wakacyjnych podróży trójki a teraz będą U NAS W BOLESŁAWCU - NIE WIERZĘ... SUPER! :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza