Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Radiowa Trójka patronem Gliniady 2013

~gipsolud niezalogowany
2 lutego 2013r. o 14:47
znów to samo ,a za reszte zapłacą PODATNICY ,
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Jolka niezalogowany
2 lutego 2013r. o 15:02
super!!!
gratuluję pomysłodawcom,
wspaniała promocja :)
~ niezalogowany
2 lutego 2013r. o 15:57
BRAWO, BRAWO, BRAWO!
~Lp3 niezalogowany
2 lutego 2013r. o 16:19
~gipsolud napisał(a): znów to samo ,a za reszte zapłacą PODATNICY ,

Witamy w naszym lokalnym bagienku, gdzie jedni drugim by żelazo pod żebro włożyli za to, że chcą coś zrobić...
~gipsolud przyjmij do wiadomości w tym swoim kurzym móżdżku, że podatnicy ani grosza na to nie dadzą...

Kapitalny pomysł i trzymam kciuki za powodzenie całej imprezy !!!

~ niezalogowany
2 lutego 2013r. o 16:28
~ napisał(a): BRAWO, BRAWO, BRAWO!

super, mam nadzieję że do nas przyjedzie pan Marek osobiście...
~:) niezalogowany
2 lutego 2013r. o 16:36
Brawo Bogdan! Lista przebojów na żywo w Bolesławcu.Moja ukochana Radiowa Trójka w Rynku ...marzenie. Trzymam kciuki.Tego się burmistrz nie spodziewał ze swoim wydziałem Propagandy.Jak będzie utrudniał i przeszkadzał,dostanie po łapach:D
~prawie Glinolud niezalogowany
2 lutego 2013r. o 16:49
Brawo Bogdan i Mariusz:
http://bobrzanie.pl/2013/02/02/redakcja/lista-przebojow-trojki-z-boleslawca-juz-podczas-tegorocznej-gliniady
~ niezalogowany
2 lutego 2013r. o 17:13
i to mi sie podoba.I co na to nasz prezydent?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza