~ANDI napisał(a): Szanowni Państwo !!
Tak naprawdę widać wiele agresji u właścicieli psów i kotów ( a ponoć są "tak wrażliwi" :-) ) i tu kończy się ich czułość jak trzeba sprzątnąć kupę !! wystarczy zwrócić uwagę , to po pierwsze nie ich pies się załatwił a także niema winnych i skaczą wręcz do bicia !! Widać jak miłośnicy zwierząt spacerują o poranku czy z wieczora rozglądając się jak ich pies się załatwia jednocześnie udając, że są zapatrzeni gdzieś tam, tam daleko...Osobiście twierdzę jak i wielu moich znajomych również, że nie mam ochoty sprzątać i wydawać publicznych pieniędzy na sprzątanie miasta !!! Obciążyć właścicieli szczególnie psów dodatkowym podatkiem za sprzątanie(albo upoważnić straż miejską i policję do kontroli czy właściciel spaceruje z psem i jego świerzą kupą !! jeżeli nie to karać ).Po zimie widać jak na chodniku jest ciężko przejść, same odchody(średnia przyjemność wdepnąć w taka niespodziankę)gdzie są wtedy Ci wielce" wrażliwi",jeszcze ani razu nie słyszałem aby z własnej woli i z miłości do zwierzą w pospolitym ruszeniu zapoczątkowali akcję sprzątania miasta z miłości do swoich pupilków!! ZWIERZĘTOM TAK - BRUDASOM NIE !!!!
~AREK napisał(a): Czy nikt nie zwrócił uwagi, że kiedy spływa krytyka to nasz Szef chowa się za swoich pracowników, ale kiedy trzeba na przykład śmietnik oddać do użytku to widać go wszędzie w gazetach, telewizji.
Wszelkie klęski to wina pracowników a zasługi jego
Szkoda, że nie pamiętamy o tym przy urnie wyborczej
~Malkon napisał(a): Dotychczas tarczami pana prezydenta byli wiceprezydenci. Obecnie nieudolnie tłumaczył się sekretarz UM. Nie wiem kto wpadł na pomysł tej uchwały. Autor byłby nominowany do "specjalnego" wyróżnienia.
~ napisał(a):Jak Kuba do Jakuba - wypiłeś?~Henio napisał(a): Jak w temacie ,bolesławianie przywykli( Zielińki to palat)jak roman do burniaka,nagrałeś to?
Jak Zieliński do Nowaka - jesteś BYDLE !
~ napisał(a):~Malkon napisał(a): Dotychczas tarczami pana prezydenta byli wiceprezydenci. Obecnie nieudolnie tłumaczył się sekretarz UM. Nie wiem kto wpadł na pomysł tej uchwały. Autor byłby nominowany do "specjalnego" wyróżnienia.
Autorem,KAŻDEJ UCHWAŁY jest Prezydent Miasta .On ją pisze,tworzy,konstruuje, a RADA Miasta przyjmuje ,albo nie.Autorem KAŻDEJ UCHWAŁY jest Prezydent Miasta,pik, Autorem KAŻDEJ UCHWAŁY jest Prezydent Miasta,pik,Autorem KAŻDEJ UCHWAŁY jest Prezydent Miasta...und so weiter :D