Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Habemus Papam!
~skorn niezalogowany
14 marca 2013r. o 17:11
Pannazdzieckiem napisał(a): Ja się na tym nie znam , ale jak czegoś nie wiem , to szukam w sieci i takie coś wyszperałem

Sam nie wiem co gorsze, wypowiedzi wyszperane w sieci, czy też twoje własne. : )

Jesli człowiek faktycznie się na czymś nie zna, to może warto się wstrzymać od głosu?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
14 marca 2013r. o 17:21
Wstrzymać się od głosu lub publikować tylko pochlebne wypowiedzi na tematy takie jak powyżej ;p
~skorn niezalogowany
14 marca 2013r. o 17:27
A cóż PzD może mieć pochlebnego/niepochlebnego do powiedzenia o człowieku, o którym do wczoraj nie słyszał?

Knuje tylko te swoje spiski. Jego kobieta-katoliczka powinna mu dać za ten bełkot po głowie : D
2900
#falco nieaktywny
14 marca 2013r. o 18:11
kiedy Panna podpiera się prawdziwymi faktami to jego argumentacja potrafi i do mnie przemówić... :)
chociaż jestem sceptykiem i ,,jak nie dotknę, to nie wierzę,,

dlatego wiem że UFO nie istnieje... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~papa giorgio niezalogowany
14 marca 2013r. o 18:13
~dzide hapam napisał(a): Dobrze ze Nie Mudzin bo moja Babka by dostała ataku serca :)

twoja babka klaszcze u Rubika...nic jej nie zabije... :D
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
14 marca 2013r. o 18:27
~skorn napisał(a):

Knuje tylko te swoje spiski.

Gdyby to ode mnie zależało , na tej Planecie nie byłoby żadnych spisków. Dla Ciebie być może Skornik , Masoni to zapewne średniowieczni budowniczowie kościołów , a brygada Czaszki i Piszczeli , to mormoński odpowiednik Kółka Różańcowego , ale fakty są takie , że cały ten Świat opiera się na kłamstwie. Mam przeczucie , że Nowy Papież będzie ograniczał społeczne funkcje Kościoła. Obym się mylił. Europa i tak już jest poważnie zlaicyzowana a ustąpienie Benedykta od początku wydawało mi się podejrzane . Miłego wieczoru Wam życzę :)

Dopisane 14.03.2013r. o godz. 18:27:

falco napisał(a): .... dlatego wiem że UFO nie istnieje... :D

Kręgi w zbożu też nie istnieją... a właściwie to robią je po nocach pijani farmerzy za pomocą sznurka i desek :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~zacofany moher niezalogowany
14 marca 2013r. o 18:29
falco napisał(a): kiedy Panna podpiera się prawdziwymi faktami to jego argumentacja potrafi i do mnie przemówić... :)
chociaż jestem sceptykiem i ,,jak nie dotknę, to nie wierzę,,

dlatego wiem że UFO nie istnieje... :D

Oj, Falco, coś z logiką na bakier.
Po pierwsze, skoro to są fakty, to są prawdziwe. Nie trzeba dookreślać "prawdziwe fakty".
Po drugie, gdy dotkniesz, to nie musisz wierzyć. Wtedy już wiesz. Tomasz dotknął ran Jezusa i nie musiał już wierzyć - on wiedział. My jesteśmy w lepszej sytuacji - możemy wierzyć.
Po trzecie - w jaki sposób przekonałeś się o nieistnieniu czegokolwiek? Czy można dotknąć nieistnienia UFO?

Rzeczywistość jest taka, że wierzysz - ale nie chcesz przyznać, że to wiara. Na przykład wierzysz w to, że katolik kogoś nienawidzi, choć nigdy tej nienawiści nie zaznałeś.
2900
#falco nieaktywny
14 marca 2013r. o 19:21
masz rację ...
,,przedobrzyłem,,w kilku słowach :)

jestem mimo wszystko niedowiarkiem...
nie wierzę też że ,,woda święcona,, może wygnać diabła...
bo on sam też nie istnieje...jest tylko ludzkie zło... :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza