Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Obecny ustrój, a Komuna

10114
#alter nieaktywny
19 marca 2013r. o 11:33
groszem napisał(a):

chodzi ci o tego reżysera??

tak myślisz? jeżeli myślisz, że chodzi mi o reżysera, to żaden z Ciebie technokrata :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9949
#groszem nieaktywny
19 marca 2013r. o 11:36
nie kojaze go i nie pisałem ze nim jestem tylko mam bardzo zbliżone poglądy wręcz prawie identyczne :P :P
10114
#alter nieaktywny
19 marca 2013r. o 11:38
groszem napisał(a): nie kojaze go i nie pisałem ze nim jestem tylko mam bardzo zbliżone poglądy wręcz prawie identyczne :P :P

zaintrygowało mnie to... "wręcz prawie identyczne"? :) i znów ktoś nie lubiący ogonków? :>

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
10557
#Preczzkomuna nieaktywny
19 marca 2013r. o 11:39
~:) napisał(a):
Preczzkomuna napisał(a): Mamy współczesnego Gierka. Jest nim Tusk i jego dług.

No chyba ,że na zasadzie przeciwieństw ! Pierwszy budował zakłady i miasta ... i na to poszło te 20 mld. aTusk wysprzedaje.i zadłuża na kilkaset mld....Gierek dbał o pracownika i chłopa Tuskowi tylko umowy śmieciowe i nie osiągalny wiek emerytalny,zawdzięczamy...
Zresztą ciężko nam dyskutować ze względu na różnicę pokolenia ale jeśli tyle zrozumiałeś tylko z moich poprzednich wpisów to wybacz ale ....Mimo tego pozdrawiam serdecznie ... Miłego dnia Wam życzę ...

Wydaje mi się, że wasze pokolenie jest za bardzo przesiąknięte socjalizmem. I prawdopodobnie nie ma na to lekarstwa. Czasu potrzeba ;)
9949
#groszem nieaktywny
19 marca 2013r. o 11:40
prawie robi wielka różnicę jak to było w reklamie :P pokłóciłem się z ogonkami :P
2900
#falco nieaktywny
19 marca 2013r. o 11:46
jest takie powiedzenie...
,,lekarzu lecz się sam,, ;)

jakim lekarstwem będą się za kilka lat leczyć obecnie żyjący ,,pacjenci,,? :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
9949
#groszem nieaktywny
19 marca 2013r. o 11:48
nauka i technika w wystarczającym stopniu oferuje wartości, cele i środki potrzebne społeczeństwu i człowiekowi do samodoskonalenia się :P
2900
#falco nieaktywny
19 marca 2013r. o 11:53
to dlaczego nadal jesteśmy ,,zaściankiem,, cywilizacyjno -technicznym Europy? ;)
czyż nie jesteśmy ,,społeczeństwem,, ?
czy tylko tej drugiej kategorii? ;) któremu szczytem ,,techniki ,, jest papier toaletowy z trzykrotną warstwą... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza