Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Obecny ustrój, a Komuna

2900
#falco nieaktywny
19 marca 2013r. o 10:20
alter...
słowa Kukiza czy kolejnego przewodniczącego dzisiaj też nie są ,,alternatywą,,
dzisiaj ludziom nie są potrzebne takie słowa bo kto myśli a takich jest ogrom,ma gdzieś ,,gadające głowy,,
dzisiaj podniecacie się słowami kolejnych obrońców ludu pracującego a efekt jest z góry wiadomy...
po kolejnych obiecankach ,po kolejnych ,,wolnych wyborach,, obudzicie się któregoś dnia z ,,ręką w nocniku,,
wiem,wiem ...czarnowidztwo przemawia przezemnie ale nikomu już nie ufam w tym zdemoralizowanym, zkorumpowanym kraiku...
tu jest potrzebny radykalizm i konsekwencja...
odsunięcie od władzy starej kadry i zastąpienie jej młodymi ,niezepsutymi ludzmi ale przy najmniejszej odchyłce ,przy najmniejszym przekręcie won na bruk i prokurator...
tylko w tym kraju jest to niemożliwe dlatego nadal będziemy świadkami pojawiania się coraz to nowych Wałęsów ,Śniadków itp. którzy pod hasłami walki o ,,klasę robotnicza,, będą kupować sobie poparcie i władzę a później ... ;)
jesteśmy skostniałym, skarlałym w swojej niemocy narodem skazanym na sporadyczne zrywy ale nic z uzyskanymi przywilejami nie potrafimy zrobić...
w Bułgarii wystarczyło podniesienie cen prądu...efekt znamy...
tu u nas ciągłe podwyżki a Polacy jak ,,bydło na rzez,, tulą uszy po sobie...
nie wiem co o tym myśleć :>

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10114
#alter nieaktywny
19 marca 2013r. o 11:07
falco napisał(a):

Na razie to jest ruch oburzonych, wyraz sprzeciwu. Na razie warto ich posłuchać, wspierać. A co będzie dalej to zobaczymy. Nie każę Ci już na nich głosować, bo to decyzja poważna i nie na tą chwilę. Projekty ewoulują. Tymczasem zderzenie dwóch Platform mi się podoba.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
9949
#groszem nieaktywny
19 marca 2013r. o 11:15
faloc jesteś zwapniałym pierdzielem co na wszystko narzeka i tu wylewa swoje żale za nie spełnione ambicje i ze ci nic w życiu nie wyszło
2900
#falco nieaktywny
19 marca 2013r. o 11:22
a ja myślę że to właśnie ty masz żal do mnie o to że myślę nie po twojej myśli... :D
myśl po swojemu a ja po swojemu i każdy z nas będzie happy... ;)

Dopisane 19.03.2013r. o godz. 11:22:

jak to nic mi nie wyszło?

super wychodzi mi narzekanie...
a tobie co wyszło?...masz jeszcze szansę...posadz drzewko :P to jedyne co możesz zrobić by okazać się ,,prawdziwym mężczyzną,,
i pisz ,pisz jak tobie to tu dobrze... :D

9949
#groszem nieaktywny
19 marca 2013r. o 11:23
no dobra ty masz zacofane poglądy a moje poglądy podchodzą pod technokratę :P :P
10114
#alter nieaktywny
19 marca 2013r. o 11:26
groszem napisał(a): no dobra ty masz zacofane poglądy a moje poglądy podchodzą pod technokratę :P :P

technokrata? to Gliński Ci się powinien podobać? :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
9949
#groszem nieaktywny
19 marca 2013r. o 11:31
alter napisał(a):
groszem napisał(a): no dobra ty masz zacofane poglądy a moje poglądy podchodzą pod technokratę :P :P

technokrata? to Gliński Ci się powinien podobać? :)

chodzi ci o tego reżysera??
2900
#falco nieaktywny
19 marca 2013r. o 11:33

rządy technokratyczne?
:D

łoł...ależ masz marzenia bo przecież nie ma takich ludzi w Polsce a jeśli są to na pewno nie w rządzie ...

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.