Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Rozliczenia Pit i Vat budowlany 2012

1509
#inspektor88 nieaktywny
15 marca 2013r. o 17:00
Zapraszam

Dopisane 15.03.2013r. o godz. 10:32:

Zapraszam

Dopisane 15.03.2013r. o godz. 17:00:

zapraszam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5277
#Niezarejestrowany nieaktywny
15 marca 2013r. o 18:29
Rozumiem że w pitach pomagasz za darmo . A ile bierzesz za vat budowlany i czy wystawiasz rachunek. Gdzie masz jakieś biuro? Komu i gdzie mam zostwić faktury i akt własności domu??
5134
#TOjsienka nieaktywny
15 marca 2013r. o 19:08
Nie widzisz numeru telefonu? :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
5277
15 marca 2013r. o 19:12
Numer tel . nic mi nie mówi . Nie chce komuś do domu się ładować (kuchni czy przedpokoju ). Dzwonił nie będę bo rozmowa kosztuje . Jestem starej daty nie mam gg . Poproszę autora o namiary biura tu na forum.
5134
#TOjsienka nieaktywny
15 marca 2013r. o 19:19
Aaaachaaa :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
5761
PotworJaworny
16 marca 2013r. o 10:46
Dwa lata temu rozliczałem u tego pana vat budowlany.Szybko,fachowo,bez żadnych problemów i cena atrakcyjna.Szczerze polecam.
5277
16 marca 2013r. o 12:01
Towarzystwo wzajemnej adoracji , czy ta sama osoba na różnych nick'ach.
http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=16&act=showtopic&topic=63420
Kusicie los , a ten bywa okrutny. Skarbówka nie śpi . Teraz mogą sprawdzać nawet przelewy na kontach . Taka reklama nieistniejącej "firmy" z nr.tel i gg to łatwa sprawa .Jeżeli robisz coś na "lewo" to się tym nie chwal tak głośno . Bo znajdą i Ciebie i ludzi którym robiłeś (zapewne zostały ślady z danymi w komputerze )
4596
#becia73 nieaktywny
16 marca 2013r. o 12:31
Niezarejestrowany napisał(a): Towarzystwo wzajemnej adoracji , czy ta sama osoba na różnych nick'ach.
http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=16&act=showtopic&topic=63420
Kusicie los , a ten bywa okrutny. Skarbówka nie śpi . Teraz mogą sprawdzać nawet przelewy na kontach . Taka reklama nieistniejącej "firmy" z nr.tel i gg to łatwa sprawa .Jeżeli robisz coś na "lewo" to się tym nie chwal tak głośno . Bo znajdą i Ciebie i ludzi którym robiłeś (zapewne zostały ślady z danymi w komputerze )

OJ Wiecznie marudzisz chłopie!!! Zajmij się czym innym np. pracą bo widać że masz za dużo wolnego czasu i stajesz się
ZRZĘDĄ!!!

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza