Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Mój dobry kolega jest gejem

~Ser niezalogowany
21 marca 2013r. o 9:25
(...) nic nie masz robić. A jak ktoś jest rudy, nosi okulary, czy chodzi w dresie to też masz takie rozterki?

Zmoderowano 21.03.2013 godz.9:28 - powód: ubliżanie. Przypominam o kulturze dyskusji. (moderator)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
21 marca 2013r. o 9:49
Jeśli twój kolega jest chory to jest to jego problem i co najwyżej możesz zaproponować mu leczenie. Jednak z drugiej strony pamiętaj, że chcącemu nie dzieje się krzywda i on nawet może obrazić się na twoją sugestię odnośnie leczenia, a raczej będzie chciał być postrzegany jako zdrowa osoba.

Bądź co bądź to nie twój dramat, a bardziej jego. Niech sobie żyje jak chce.

Mi osobiście zwyczajnie szkoda takich ludzi. Patrzę na nich z takim samym smutkiem jak na ludzi z innymi zaburzeniami. Wiem, że i ja mogłem się urodzić z takim zaburzeniem i oczywiście nikt nie wie jakbym wówczas się do tego odniósł. W każdym razie są udokumentowane przypadki wyleczeń takich osób co jest optymistyczną sprawą. Warto podjąć leczenie póki nie jest za późno
~kuku niezalogowany
21 marca 2013r. o 10:16
(...)

Zmoderowano 21.03.2013 godz.10:18 - powód: słownictwo (moderator)
~do c=~antek niezalogowany
21 marca 2013r. o 10:29
~antek napisał(a): po pierwsze gejostwo to choroba to trzeba leczyć i powinno sie propagowac tej choroby.Bóg tak nas stworzył,że mają sie łączyć kobieta z meszczyzną a nie facet z facetem.
tv propaguje gejowanie bo chca sie podlizac europie która na znacznie wiecej pozwala gejom niz w polsce.
Katolik nigdy nie powinien byc na Gejostwo tolerancyjny to wbrew przykazaniu....to choroba w sejmie facet sobie cycki przyszył i głosuje,masakra.
ZERO TOLERANCJI TO TRZEBA LECZYĆ
A Co Do Kumpla to traktuj go jak kumpla a nie jak pedała bo zaczniesz sie go bać

a jak myślisz czy księża pedofile się leczą czy tylko spowiadają z grzechu i czekają aż Bóg im wybaczy ???????????
~zainteresowany niezalogowany
21 marca 2013r. o 10:35

~zainteresowany napisał(a): podaj jego numer telefonu

i swój też
5413
#Przemyslaw nieaktywny
21 marca 2013r. o 10:39
~antek napisał(a): po pierwsze gejostwo to choroba to trzeba leczyć i powinno sie propagowac tej choroby.Bóg tak nas stworzył,że mają sie łączyć kobieta z meszczyzną a nie facet z facetem.
tv propaguje gejowanie bo chca sie podlizac europie która na znacznie wiecej pozwala gejom niz w polsce.
Katolik nigdy nie powinien byc na Gejostwo tolerancyjny to wbrew przykazaniu....to choroba w sejmie facet sobie cycki przyszył i głosuje,masakra.
ZERO TOLERANCJI TO TRZEBA LECZYĆ
A Co Do Kumpla to traktuj go jak kumpla a nie jak pedała bo zaczniesz sie go bać
>

Czy Pan sam siebie uważa za prawdziwego Polaka Katolika ?

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~ niezalogowany
21 marca 2013r. o 10:39
~do antek napisał(a): a jak myślisz czy księża pedofile się leczą czy tylko spowiadają z grzechu i czekają aż Bóg im wybaczy ???????????

kolejny co czyta Fakty i Mity :) gdzie wpiera się naiwniakom, że księża to pedofile. Nauczyciele od W-Fu to też pewnie pedofile bo było kilka przypadków molestowania na tych lekcjach. No i pewnie to tyczy się też górników, piekarzy, pisarzy i reżyserów.

Zmoderowano 21.03.2013 godz.10:42 - powód: usunięte zbędne cytowanie (moderator)
~ niezalogowany
21 marca 2013r. o 10:41
(...)

Zmoderowano 21.03.2013 godz.10:43 - powód: offtop, ubliżanie (moderator)
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu