~romek napisał(a): Dziś w Zebrzydowskiej pojawił się lekarz z Osiecznicy. Czyżby władza w końcu zaczęła coś robić z naszym ośrodkiem? Wiadomo kiedy jeszcze będzie przyjmował?
a może chce wykupić ośrodek i otworzyć swoją prywatną przychodnie
Najlepszym rozwiązaniem dla mieszkańców było by takie posunięcie żeby Ośrodek przejął Doktor Skorupski i zainwestował ,bo ci partacze udają że remontują .Relich na zebraniu naobiecywał i nic nie zrobił. Na Szczerbienia mówiono złotousty ale ten to przebija go w każdym elemencie kłamstw i obiecanek.
Ale takiego posunięcia nie będzie. Jak ktoś tu już pisał, gmina na to nie pozwoli bo ma korzyść, że ośrodek jest pod jej władaniem. Panowie mogliby się dogadać ale jest pytanie czy ktoś tego chce.
Wiadomo czy pan Skorupski będzie jeszcze w Zebrzydowej?
Doktor Ciemięga wyjechał na urlop i zmuszona byłam jechać do przychodni do Nowogrodźca nie powiem Pan doktor Laskowski przyjął mnie bardzo kulturalnie i fachowo ale w kolejce musiałam czekać ponad 3 godziny plus dojazd i łącznie zeszło 4 godziny ,nie wyobrażam sobie żeby Ośrodek Zdrowia w Zebrzydowej mógł być zamknięty .
~ignoranci niezalogowany 16 sierpnia 2013r. o 15:33
Zmieniło się i to dużo bo jacyś dwaj emeryci w ramach remontu oskrobali stare nieszczelne poniemieckie drzwi z równie starej farby .Panie Relich jest pan żałosny.
~Podatnik niezalogowany 17 sierpnia 2013r. o 20:00
Dizsiaj Nowogrodziec bawi się za pieniądze podatników.Panie Relich i Spółka nam nie potrzebne Igrzyska nam trzeba pracy i pełnego garnka w domu a nie w rynku.
dobrze ze te drzwi oskrobali. Straszne były. Dach powinni zrobić. Nasi lekarze obsługują teraz Zebrzydowa i Wykroty. Ciekawe czy znajdą kogoś nowego do gminy, bo robi się cieńko. Juz dwa razy uciekli mi do Wykrot. Skorupski nas nie zbawi ma robote u siebie i się nie rozdwoji. Był na zastępstwie.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.