Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
Wróć do komentowanego artykułu:
Wszyscy jesteśmy politykami
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
1 maja 2013r. o 23:33
Preczzkomuna napisał(a):
Zapewne jesteś dużo starszy ode mnie ;)

Wcześniej , lub później i tak piwko wypijemy, choćby z tego powodu , że uwielbiam ludzi inteligentnych. Różnica pokoleń jest bez znaczenia , chodzi o Waszą przyszłość. :) Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
1 maja 2013r. o 23:35
Panowie. Bez PanaM całkiem nieźle dajecie sobie radę z "biciem piany".
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
1 maja 2013r. o 23:53
~ napisał(a): Panowie. Bez PanaM całkiem nieźle dajecie sobie radę z "biciem piany".

Zaś konkurencja ? :D Maniek przyjmij wyrazy współczucia. Byłoby chyba lepiej gdyby pewien portal nie istniał :D Ale cóż, wolny rynek , nawet taki powalony jak ten nasz, ma swoje prawa. :)

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
2 maja 2013r. o 6:21
''Zapewne jesteś dużo starszy ode mnie''

i tu masz rację nielubiący komuny ;)
w czasach młodości Panny nie znali jeszcze koła i ognia :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
4469
#Patrzalski nieaktywny
2 maja 2013r. o 10:37
Na temat polityki ,chyba nie powinienem się wypowiadać w ogóle :)
Ale chyba muszę :) ..... :Ludzie kierujcie się własnym rozumem !!!

"własny rozum " -niezależna ,wolna myśl :)
2900
#falco nieaktywny
2 maja 2013r. o 13:27
dlatego właśnie moją polityką jesst mieć przysłowiowy ,,pełny gar,,
polityka Kalisza ,Kaczyńskiego czy innej maści ,,przemysławów,, nic mnie nie obchodzi a jedynie powoduje we mnie odruch wykpiwania a niekiedy wręcz agresji ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
2 maja 2013r. o 14:43
A mnie się marzy...a co tam... mam prawo!
Tylko jak przekonać tych księży ,że jak dalej będą "kłuć w oczy" swoim dostatkiem to biedni parafianie będą bać się tego przepychu...A może do korzeni chrześcijaństwa powrócić?
http://pismodalej.pl/dalej/files/numery/Dalej-44n.pdf

No bo jeśli "ksiądz" to ma być tylko zawód gdzie wszystko kosztuje to zastanawiam się nad tym odpisem podatkowym... chciałbym wówczas uzyskać za ten odpis chociaż podstawowe świadczenia(chrzest,ślub,pogrzeb) w końcu będzie to odpis 45 letni... :P
10557
#Preczzkomuna nieaktywny
2 maja 2013r. o 17:05
~ napisał(a):
http://pismodalej.pl/dalej/files/numery/Dalej-44n.pdf

To Ty wróciłeś z wyspy Utoya ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza