Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Janusz Korwin Mikke w Bolesławcu!

10557
#Preczzkomuna nieaktywny
16 maja 2013r. o 12:47
Panna dobrze wiesz o co mi chodzi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~:) niezalogowany
16 maja 2013r. o 13:38
No cóż panny(bo nie wiem czy wiesz ale Virgo to też znaczy...panna)ot taki znak zodiaku lub nazwa galaktyki... :) Może to zbieg okoliczności a może... A ja niebożę nie znam się (bo matury też nie mam :D )A Pana JKM postrzegam jako bezpłciowego ,jajogłowego...cwaniaka,który wyszlifował już warszawskie salony i teraz została już tylko prowincja...Tam juz nie chcą darmowych obiadków dawać i garniturków kupować(zmądrzały warszawskie Panie) no ale u nas...nawet Dyzma byłby Panem :D Ukłony przesyłam i o chwilę refleksji proszę...np. kto zaprosił i zapłacił i dlaczego? ;)
10557
#Preczzkomuna nieaktywny
16 maja 2013r. o 13:45

Panna dla Ciebie ;)

Dopisane 16.05.2013r. o godz. 13:45:

~:) napisał(a): No cóż panny(bo nie wiem czy wiesz ale Virgo to też znaczy...panna)ot taki znak zodiaku lub nazwa galaktyki... :) Może to zbieg okoliczności a może... A ja niebożę nie znam się (bo matury też nie mam :D )A Pana JKM postrzegam jako bezpłciowego ,jajogłowego...cwaniaka,który wyszlifował już warszawskie salony i teraz została już tylko prowincja...Tam juz nie chcą darmowych obiadków dawać i garniturków kupować(zmądrzały warszawskie Panie) no ale u nas...nawet Dyzma byłby Panem :D Ukłony przesyłam i o chwilę refleksji proszę...np. kto zaprosił i zapłacił i dlaczego? ;)

Dlaczego? Napisz z czym się nie zgadzasz. Dlaczego się nie zgadzasz? ;) hm? epitety dużo ludzi wypisuje.

Nikt mu nie płaci za przyjazd, uwierz.
2900
#falco nieaktywny
16 maja 2013r. o 13:50
a kiedy Brudziński lub Terlikowski?

dawać ich mnie tutaj!!! :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
16 maja 2013r. o 13:50
Oj bydlane, bezmyślne pokolenie Tusków, Millerów i innych "kaczorów" i ...ów... Wolicie słuchać tego co chcecie usłyszeć, lubicie jak Was nabijają w butelkę i okradają popularni, chwaleni i pokazywani przez media zwyczajni złodzieje i cwaniaczkowie z wysoce rozbudowanym "instynktem fajności" i szerokim zapleczem spin-doktorów. Jęczeliście za SLD, za PiSu a teraz za czasów PO które okrada Was a właściwie nas wszystkich najbardziej, w białych rękawiczkach z uśmiechem, najpierw sporo wam zabierają a potem ułamek tego oddają a Wy cieszycie się jak murzyn blaszką... Ale jak przychodzi do wyborów lecicie jak psy i wrzucacie kartki na tą hołotę po to aby dalej mogli Was doić "na zmianę"... Jak pojawia się człowiek który wymawia słowa może niepopularne ale prawdziwe to w ślad za tefałenami, radiomaryjami i innymi trąbami jerychońskimi gnoicie go i robicie z niego idiotę a ludzi o podobnych poglądach na zarządzanie tym upadłym państwem które da się jeszcze uratować szyderczo, jak jeden tu "nibyinteligent" nazywacie szlachtą, oświeconymi itd...

Czas już powiedzieć:
Witamy w komunistycznej pOLSCE jakiej nigdy jeszcze nie było!"

Miliony robią tu na tysiące pasożytniczych "elit" i ich aparat kontroli i nacisku... W 2003 roku dołączyliśmy do UE która nas teraz okupuje a my im jeszcze za to dziękujemy... Gerhard Shreder wypowiedział kiedyś do swojego narodu znamienne w skutkach słowa - spełniają się, jeśli już się nie spełniły. Warto posłuchać...
Nie widzicie?!

Zastosowana autokorekta

2900
#falco nieaktywny
16 maja 2013r. o 13:51
dobra...idę do pracy.... :P

"bierz życie z każdym oddechem..."
~:) niezalogowany
16 maja 2013r. o 14:20
Spokojnej pracy :D Ja też mam dość :D Ciekawe tylko kto te bzdury wkleił bo precz z komuną raczej normalny jest... :)
~~123 niezalogowany
16 maja 2013r. o 14:38
Jak tam Panowie koniec dyskusji o JKM ?? ;) Bo jeżeli tak, to ja pozwolę sobie na krótką, jak najbardziej osobistą dygresję, która kończy mój udział w tej - chyba politycznej - dyskusji: ja to w sumie go (JKM) lubię, właśnie za dowiedzenie, że wariactwo może wykorzystywać logikę w procesie tworzenia własnych imaginacyj (jak by to napisał imć JKM).
Pozdrowionka :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza