Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Kąpielisko Goerlitz

~ahaha niezalogowany
19 czerwca 2013r. o 15:28
słyszał ktoś coś o nowym kąpielisku nad jeziorem w Goerlitz? A moze ktoś tam byl i coś napisze na temat
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
19 czerwca 2013r. o 16:29
deszczu nima, wody opadły, kąpieliska nima!
~ niezalogowany
20 czerwca 2013r. o 7:46
poszukaj sobie w internecie hasła berzdorf - jezioro po byłej kopalni węgla brunatnego, byłem w sobotę, rewelka. Polecam zabrać rower lub rolki i jazda. Położone praktycznie w granicach miasta goerlitz, jakieś 12 km w kierunku zittau. Można też jechać w kierunku bogatyni, ale ja wolę po niemieckiej stronie jechać.

PS. w internecie nie ma za dużo aktualnych zdjęć, więc nie ma pełnego obrazu.
~PIOTR niezalogowany
20 czerwca 2013r. o 13:32
Polecam byłem rowerowo 2 razy.Piekny zakątek.
~ niezalogowany
21 czerwca 2013r. o 8:17
a moze by tak czasem zrobic grupe na taka trase do Görlitz nad to kapielisko??Ja bym z wielka checia sie wybrala:) to jak,sa chetni?? A mozna tam namiot rozbic?
4623
#anilia nieaktywny
21 czerwca 2013r. o 8:22
http://www.berzdorfer-see-cam.de/de/index.php
~ niezalogowany
21 czerwca 2013r. o 12:09

~gość niezalogowany
21 czerwca 2013r. o 13:31
Tam jest pięknie czyściutko , kulturalnie . Ale jak Polacy tam zaczną zjeżdżać to w krótkim czasie się może to zmienić w górę śmieci i psich gówien na około :] tak jak to jest nad naszymi pięknymi kąpieliskami i jeziorami
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.