Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pieczony prosiak gdzie?

~Ryszard niezalogowany
21 lipca 2013r. o 12:37
Gospodarstwo Agroturystyczne Agrorelax koło Parowej zajmuje się tym od lat, jak i wypiekiem swojskiego chleba i wędlin, polecam. Próbowałem już pieczonego w całości barana, świnki, zobaczymy czym mnie zaskoczą przy kolejnej okazji. :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Antoni niezalogowany
13 stycznia 2014r. o 14:36
http://kuchniasudecka.otwarte24.pl/ polecam naprawdę pyszne prosiaczki, szynki, dziki :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~smakosz niezalogowany
13 stycznia 2014r. o 16:10
Polecam pana Kotwicę z Bolesławic ponieważ doskonale marynuje mięso przed pieczeniem dzięki czemu doskonały smak uzyskuje prosiaczek a przypieczona skórka to poezja i pieczenie odbywa się w piecu chlebowym bo tu wszystko się liczy .Dodam iż ważne jest to czym karmiono świnkę więc warto kupować u znajomego farmera. SMACZNEGO!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~do smakosz niezalogowany
15 stycznia 2014r. o 21:40
~smakosz napisał(a): Polecam pana Kotwicę z Bolesławic ponieważ doskonale marynuje mięso przed pieczeniem dzięki czemu doskonały smak uzyskuje prosiaczek a przypieczona skórka to poezja i pieczenie odbywa się w piecu chlebowym bo tu wszystko się liczy .Dodam iż ważne jest to czym karmiono świnkę więc warto kupować u znajomego farmera. SMACZNEGO!!!

masz może jakiś telefon kontaktowy do pana Kotwicy
??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~czarna inez niezalogowany
16 stycznia 2014r. o 11:20
Obrzydliwe!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~BRUTUS niezalogowany
16 stycznia 2014r. o 11:26
~czarna inez napisał(a): Obrzydliwe!!!
Co jest obrzydliwe ?? Swojskie jadło ?? To smacznego chemicznego marketowego mięska i wędlin .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
16 stycznia 2014r. o 12:13
Obrzydliwe jest pieczenie całego zwierzęcia z głową ,uszami itd ,nie wyglada jak mięsko ,jak pokarm dla człowieka ,tylko jak umęczone,zamordowane ciało biednego stworzenia.Nie mówię ,że to lepsze od marketowego ohydztwa ,bo swojskie jadło jest trochę zdrowsze[zbyt tłuste jednak],tyle ,ze na pewno smaczniejsze.Na miłość boską jednakże czyż nie można przygotować tuszke ubitego zwierzęcia tak aby wyglądała jak pożywienie a nie jak nieszczęsne zwłoki? ;( ;( ;( ;( ;(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
16 stycznia 2014r. o 12:13
Obrzydliwe jest pieczenie całego zwierzęcia z głową ,uszami itd ,nie wyglada jak mięsko ,jak pokarm dla człowieka ,tylko jak umęczone,zamordowane ciało biednego stworzenia.Nie mówię ,że to lepsze od marketowego ohydztwa ,bo swojskie jadło jest trochę zdrowsze[zbyt tłuste jednak],tyle ,ze na pewno smaczniejsze.Na miłość boską jednakże czyż nie można przygotować tuszke ubitego zwierzęcia tak aby wyglądała jak pożywienie a nie jak nieszczęsne zwłoki? ;( ;( ;( ;( ;(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Oferta edukacyjna szkół powiatu bolesławieckiego