Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Skradziono motor Yamaha

~Lenki niezalogowany
28 lipca 2013r. o 17:16
Witam, dzisiaj w godzinach 13:30-13:45 skradziono moja yamahe virago 125 - przerabiana (jak na zdjeciu) z parkingu przed TESCO w Boleslawcu... w bialy dzien ludzie robia zakupy a ktos mi zaku**il moto. Oczywiscie najwieksza paranoja jest ze tesco nie ma monitoringu. Nie wazne, jakbys ktos wiedzial, miales jakies info, czesci zauwazyl czy cos to prosze o kontakt - za przydatne informacje wynagrodze.

[img=1375035129_93pncgh.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~xxx niezalogowany
28 lipca 2013r. o 20:06
każdy market ma monitoring tylko nie chca udostepnic nagrania.A gdzie była ochrona?
~ niezalogowany
29 lipca 2013r. o 13:47
~xxx napisał(a): każdy market ma monitoring tylko nie chca udostepnic nagrania.A gdzie była ochrona?

ludziku a od kiedy ochrona pilnuje motorów co to parking płatny ?????? zal mi takich jak ty a Tesco niema monitoringu zewn. wiem bo tam pracuje .wiec nie pisz takich głupot .
~marzyciel niezalogowany
29 lipca 2013r. o 13:49
w 1998 skradziono mi rower srebrny grand ,może ktoś widział
~kierowca niezalogowany
29 lipca 2013r. o 13:55
Mijałem się wczoraj (niedziela) z czymś podobnym koło carrefour i jechało w stronę Zgorzelca około około godz 17.00.
3145
#hemi nieaktywny
29 lipca 2013r. o 16:39
czemu nie na czerwono ? :(
Z drugiej strony to jakaś masakra,motocykl w biały dzień zwijają sprzed marketu..

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
2820
#k1p nieaktywny
29 lipca 2013r. o 18:48
Za jaja bym powiesiła!! O ile ktoś taki ma jaja!!
~hungry bird niezalogowany
29 lipca 2013r. o 20:34
zaręczam ci że jak ktoś dmucha motor w biały dzień przy obecności kilkudziesięciu lub nawet kilkuset osób pod sklepem i ma w du...pie czy właśnie akurat wyjdzie właściciel i zacznie się pultać.....to nie ma o czym gadac - ma jaja...
Jaj nie maja właściciele sklepu nie potrafiący zadbac o bezpieczeństwo swoich klientów. A już w minimalnym stopniunie zadbac o monitoring i udostepnienie go policji....???
Tesco sresco....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza