Pannazdzieckiem napisał(a): Myślę Papugo , że taki czas buntu jeszcze nastanie , powrót do Solidarności ... być może . Ale gdyby kiedykolwiek przyszło mi do głowy zostać ministrem , bądź aparatczykiem systemu sprawowania władzy ... na dowolnym szczeblu ... utnij mi proszę łeb , jak tylko dowiesz się , że takie zachcianki mam. Bardzo Cię o to proszę :)
Dobra idę zapalić :D
falco napisał(a): ale mu pojechałeś :D
tyle tylko że nic z tego nie wynika i nie zmieni dopóki właśnie ci młodz nie wyjdą na ulicę i nie podniosa rewolty :P
ale nie!!!
on wolą aby po raz kolejny ,,starzyki,, wszczeli bunt i kiedyś będą pisać jak to oni ,,walczyli ,, o dobrobyt tak jak dzisiaj piszą o wstrętnej komunie nie wiedząc co to kiedyś znaczyło a co dzisiaj mają ponownie tyle tylko że pod inną w barwie sztandarem... :D
kiedy my Piotrze przemykaliśmy ukradkiem podzczas godziny milicyjnej bo zasiedzieliśmy się u dziewuchy,ich ojcowie w strachu przed wyjściem na ulice właśnie zabijając czas ,poświecali sie ich płodzeniu ...
dzisiaj jednak właśnie oni mają najwięcej tu do powiedzenia i do napisania...
wydają opinie ,skazują na potępienie i nie do pomyślenia jest dla nich to że nam udało się przeżyć komunę ,, na occie,, bo przecież ponoć tylko on był na półkach
dzisiaj maja upragniony ,,raj,,
:D :D :D :D
tyle dobra na półkach tyle tylko że...pracy brak i związanych z nią pieniążków :D
zresztą po jaka cholerę im to?...wszak nie o to chodziło tylko o ,,wolność i demokrację,, :D
w przerwach w jej ,,konsumowaniu,, piszą tu...
piszą,piszą ,piszą...walczą :D
,,donkiszoteria,, ;) przez ,,sz,, :D