Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bądź FIT z Angelą na Bolec.info cz.I
4576
#nicolette nieaktywny
17 sierpnia 2013r. o 22:25
~JAA napisał(a): z odchudzaniem to maja problemy ci ktorzy sa przy kasie a nie zwykly kowalski bo jak wczesniej zauwazono najpierw czynsz plus oplaty a na jedzenie???????????? to juz samo sie odchudzi i nie potrzebne cwiczenia :*
nie zgodze sie-problemy z nadwaga dotyczą cześciej biednych niz bogatych ponieważ biedny czy mniej zamożny je byle co-byle się zapchac najeść.i taka prawda.najtaniej znaczy często nie zdrowo byle jak.placki ziemniaczane frytki własnej produkcji ziemniaqki z mielonym.tak je podejrzewam 90 procent społeczeństwa wiec moim zdaniem nie masz racji.Bardziej zamożny bedzie uważał na to co je i wybierał bo go na o stac-ponieważ żywność zdrowa czy układnaie zdrowych posiłków wiąże się z większymi kosztami-niestety.

,,Tajemnica człowieczeństwa kryje się w tęsknocie za tajemnicą wszechrzeczy.,,
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~xxx niezalogowany
17 sierpnia 2013r. o 23:01
Będę szczery, takie artykuły niczego nie wnoszą. Glowa wyżej chmur,kariera,kariera,kariera. Pozdrawiam czytajacych:)
~ niezalogowany
17 sierpnia 2013r. o 23:07
"Ważna zasada by ostatni posiłek był najpóźniej o 19:30."

Niedawno jadłę kolację o północy. Podobało mi się to.

I CO TERAS?
2884
ela
17 sierpnia 2013r. o 23:11
~ napisał(a): I CO TERAS?
Co ??
~Obserwator niezalogowany
18 sierpnia 2013r. o 1:02
Naprawdę darujcie sobie ludzie te teksty że uprawianie zdrowego trybu życia jest tylko dla zamożnych i wymaga dużo czasu i pieniędzy.
Gówno - wymaga charakteru, samozaparcia i chęci..

Nie zarabiam mało ani dużo jednak to nie jest ważne; zajęcia związane z pracą zajmują mi od 8 do 11 godzin na dzień, jadam nieregularnie i nie zdrowo jednak chcę i potrafie się zmusić do znalezienia czasu na bieganie (darmowe) i tenis (7,5/h ) ....

Pani Angelo dzięki Pani programowi moja mam zmobilizowala się do codziennych ćwiczeń (co prawda kótkich ale zawszę :) ) ..ba, nawet namówila Tatę :)

Ogólnie jestem zawsze za tym aby człowiek mimo problemów i trudów dnia codziennego postarał się znaleść czas "dla siebie" ...

Co prawda nie oglądałem jeszcze żadnego odcinka programu, jednak za każdą inicjatywę związaną z promowaniem zdrowego typu życia DUŻY +
~FitDit niezalogowany
18 sierpnia 2013r. o 1:18
~Gabryjel napisał(a): Angela popełniła błąd. Udzielać się na portalu dla grubych rozwódek i starych panien nie było jej najlepszą decyzją.

Dokładnie. Pani Angela pomyliła portale :) Powinna wybrać jakiś, gdzie są ludzie lepiej nastawieni do życia a nie przegrani życiowo jak niektórzy tutaj. Takim ludziom ćwiczenia nie pomogą tylko rozzłoszczą że pani Angela dobrze wygląda :D
~Ja niezalogowany
18 sierpnia 2013r. o 6:25
Ostatni posiłek nie o 19, lecz 3 godziny przed pójściem spać. Mit 18-29 wziął się stąd, że wielu ludzi chodzi spać ok 22 i ich "3 godziny wcześniej" wypada właśnie wtedy.
A co do planu posiłków.... Większość pracujących nie może sobie pozwolić na 2-3 przerwy śniadaniowe ;)

Swoją drogą - skoro Pani chce brać się za pisanie, wypadałoby najpierw nauczyć się poprawnie czytać. Oczy bolą.
1
emem
18 sierpnia 2013r. o 7:02
Ja, a Ty jak z tymi posilkami? kilka dziennie malych, czy raczej dwa-trzy wielkie, zeby dobrze pojesc? :)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza