Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zaginęła 18-latka
~ niezalogowany
22 sierpnia 2013r. o 20:20
~yhy napisał(a):
~ napisał(a): no prosze lolitka 18 lat kurde dziecko i jeszcze patologia same imprezy i takie znajomki :] nic dziwnego :|

No sorry, ale dziecko w wieku 18 lat to nie jest aż taka patologia by to wypominać w każdym poście. Gul wam skacze czy co, że w tak młodym wieku mogła sobie pozwolić na dziecko a wy bezdzietni w wieku 30 lat wielką karierę kontynuujecie i na rachunki nie macie. Ha ha. Ludzie są żałośni

żałosny jestes Ty! dzieciak m kilka lat, łatwo policzyć-patologia pełną parą. gul skoczy jej jak brzunio urośnie po wakacjach
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
217
#Anonim217 nieaktywny
22 sierpnia 2013r. o 20:24
i po co takie idiotyczne komentarze?? jaka to dziewczyna jest zła i zepsuta?? Same doinformowane tyldy. Ręce opadają jak się czyta taki posty :/
~... niezalogowany
22 sierpnia 2013r. o 20:27
Jeśli komuś to pomoże ,to widziana była wczoraj pod imperium
~polnisze kanake niezalogowany
22 sierpnia 2013r. o 20:35
TOjsienka napisał(a): heheh detektywiDopisane 22.08.2013r. o godz. 20:09:Byle się tylko dziewczę odnalazło bez żadnej tragedii.

proszę cie...nie bądź naiwna.....
jak odnalazło dziewczę?
Aby wrócilo córcze marnotrawne na łono rodziny napisz...
a nie dzieciaka zostawia i chleje pod Imperium w najlepsze..
Poczekaj trochę i wszystko się okaża jaka ,,straszna tragedia " dopadła panne Sz.
5134
#TOjsienka nieaktywny
22 sierpnia 2013r. o 20:47
Nie mi oceniać

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~Papuga niezalogowany
22 sierpnia 2013r. o 20:49
~yhy napisał(a):
~ napisał(a): no prosze lolitka 18 lat kurde dziecko i jeszcze patologia same imprezy i takie znajomki :] nic dziwnego :|

No sorry, ale dziecko w wieku 18 lat to nie jest aż taka patologia by to wypominać w każdym poście. Gul wam skacze czy co, że w tak młodym wieku mogła sobie pozwolić na dziecko a wy bezdzietni w wieku 30 lat wielką karierę kontynuujecie i na rachunki nie macie. Ha ha. Ludzie są żałośni

O czym ty bredzisz do jasnej cholery ?? ?? Ja rozumię, że coraz bardziej obniża się wiek rozpoczęcia regularnego współżycia seksualnego gówniarzy (czasami byle z kim, byle gdzie i byle jak), ale to wcale nie znaczy, że trzeba to przyjąć za normę !!
~Papuga niezalogowany
22 sierpnia 2013r. o 20:52
Miało być "rozumiem" :D
~tomi niezalogowany
22 sierpnia 2013r. o 20:53
potwierdzam, wczoraj stała z pifkiem na parkingu pod imperium,,,, maja tam monitoring wiec policja moze oglądnąc sobie nagranie do jakiego auta wsiadła
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza