Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zaginęła 18-latka
~ niezalogowany
23 sierpnia 2013r. o 12:40
~lol napisał(a): Od kiedy to sie poszukuje dorosłej osoby, która poszła sobie w tango i sie bawi? jej prywatna sprawa.

Dorosły człowiek nie zachowuje się tak nieodpowiedzialnie. Zwykła gówniara
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~mloda niezalogowany
23 sierpnia 2013r. o 15:36
po samych postach na fb widac ze kieliszka nie odmawia sobie i lubi sie zabawic, poszla zabaniaczyla, chciala sie poczuc taka dorosla to niech pokaze ze jest i odezwie sie do rodzicow i da znac czy wszystko ok
11202
#Anonim11202 nieaktywny
23 sierpnia 2013r. o 16:47
chciałoby się powiedzieć, że szkoda dziecka, ale jak to imprezowe coś nazwać dzieckiem skoro sama ma dziecko? szczerze? to niech sp. ie. rda..la ludzie mają ważniejsze problemy niż zaginięcie zapijaczonego pustaka.
~ZnowuJa niezalogowany
23 sierpnia 2013r. o 16:55
Tyle tylko,ze jak ktos jest pelnoletni i zostawi dziecko to juz nie jest jego sprawa, tylko sądu rodzinnego.A tu mozna mowic o zostawieniu skoro nawet rodzice rozrywkowej mamy nie wiedzą, gdzie jest....a wcale nie maja obowiazku zajmowac się wnukiem...i jak TEORETYCZNIE odmowia opieki (oni prawnie moga) to mamusia ma duzy problem...chyba ze, prawnym opiekunem są nadal jej rodzice
~ niezalogowany
23 sierpnia 2013r. o 17:33
A jakie znaczenie ma dziecko w tej sprawie? Ce nz or nie ma wiedzy o życiu tej pani dlatego jest to dla niego pomówienie z urzędu.
Myślicie że jak wam policja dała zdjęcie to możecie sobie używać do woli w temacie?
3943
#FRANCA nieaktywny
23 sierpnia 2013r. o 19:10
~mloda napisał(a): po samych postach na fb widac ze kieliszka nie odmawia sobie i lubi sie zabawic, poszla zabaniaczyla, chciala sie poczuc taka dorosla to niech pokaze ze jest i odezwie sie do rodzicow i da znac czy wszystko ok

Hehe,widzisz posty o zabawie,a innych nie widzisz :> wydoroślej.Pracuję z jej rodzicami,ona też pracowała na innej zmianie i widzę co przechodzi jej mama,a więc nie dobijaj jej mamy swoim głupim POSTEM :] do innych to żadna patologia,normalna rodzina. Wy też macie dzieci,a inni będą mieć.
11202
#Anonim11202 nieaktywny
23 sierpnia 2013r. o 19:23
dziecko w wieku 15 lat to sorry, ale chyba normalne nie jest, chyba, że ja ukrywam się w ostatnim bastionie ciemnogrodu i nowinki z życia normalnych ludzi do mnie nie dochodzą.
~daria niezalogowany
23 sierpnia 2013r. o 22:28
Nic jej nie jest dzisiaj ja widzialam na ul. Asnyka przechodzila kolo mnie
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo