Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMARaport BIK
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Tanie OC - gdzie najlepiej?

~ niezalogowany
20 listopada 2014r. o 17:55
Ja też byłam na Grunwaldzkiej 4 i jestem zadowolona. Miła obsługa, szybko, krótko i na temat. :) No i w centrum... polecam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~piko niezalogowany
20 listopada 2014r. o 17:56
Po co gdzieś chodzić jak można wszystko załatwić przez net np: AXA :)
~ niezalogowany
20 listopada 2014r. o 19:10
~piko napisał(a): Po co gdzieś chodzić jak można wszystko załatwić przez net np: AXA :)

Doświadczenie mnie nauczyło, że najlepiej zawierać wszelkie umowy (w tym polisy) z Agentem, którego można dokładnie o wszystko wypytać, poradzić, porównać i ścignąć w razie potrzeby.. Każdemu polecam panią Anię z Superpolisy na Zgorzeleckiej. Jest miła, profesjonalna a chyba i o to chodzi :)
~ niezalogowany
20 listopada 2014r. o 19:13
~ napisał(a):
~piko napisał(a): Po co gdzieś chodzić jak można wszystko załatwić przez net np: AXA :)

Doświadczenie mnie nauczyło, że najlepiej zawierać wszelkie umowy (w tym polisy) z Agentem, którego można dokładnie o wszystko wypytać, poradzić, porównać i ścignąć w razie potrzeby.. Każdemu polecam panią Anię z Superpolisy na Grunwaldzkiej. Jest miła, profesjonalna a chyba i o to chodzi :)

CHODZIŁO MI O GRUNWALDZKĄ 4 W BOLESŁAWCU !! Przepraszam za pomyłkę :)
~piko niezalogowany
20 listopada 2014r. o 19:16
~ napisał(a):
~ napisał(a):

Doświadczenie mnie nauczyło, że najlepiej zawierać wszelkie umowy (w tym polisy) z Agentem, którego można dokładnie o wszystko wypytać, poradzić, porównać i ścignąć w razie potrzeby.. Każdemu polecam panią Anię z Superpolisy na Grunwaldzkiej. Jest miła, profesjonalna a chyba i o to chodzi :)

CHODZIŁO MI O GRUNWALDZKĄ 4 W BOLESŁAWCU !! Przepraszam za pomyłkę :)

Doświadczenie nauczyło mnie że każdy pośrednik musi zarobić :D
~ja niezalogowany
20 listopada 2014r. o 19:38

Doświadczenie nauczyło mnie że każdy pośrednik musi zarobić

Teoretycznie kolego masz rację ale problem zaczyna się kiedy ma się kolizję. Spróbuj wtedy załatwić cokolwiek przez internet lub telefonicznie. Zawsze są schody i ja tak właśnie miałem.
Zawierając umowę u agenta to on wszystko prowadzi a ciebie nic nie interesuje.
~ niezalogowany
20 listopada 2014r. o 19:50
no właśnie..:) "ja" ma rację, taki Agent wszystkiego pilnuje i załatwia jak jest taka potrzeba. I masz kogo ścignąć w razie czego, a to uspakaja.
~ niezalogowany
20 listopada 2014r. o 19:53
na głównej poczcie w Bolesławcu tam płace tanio mają
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza