Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Byłem DJem na gejowskim weselu w Polsce!
2884
ela
3 września 2013r. o 20:37
Cnotliwi chociaż byli, czy nie czekali do wesela ?? ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
3 września 2013r. o 20:43
emem napisał(a): Ta dyskusja i te wypowiedzi w tym temacie wyraznie pokazuja jakim zasciankiem Europy jest Polska, a Boleslawiec prowincja.

Nie mozecie o tolerancji - ona jako taka w tym kraju, miescie nie istnieje.

Sporo musimy sie jeszcze jako narod nauczyc.

Tolerancja, czy raczej zgoda na wszystko ?
Tą tolerancję to można nazwać przymusowym oślepieniem w podążaniu za panującą modą na dość dziwne sprawy .
Polacy nie są jak wrony i nie powinny krakać z góry narzuconym tonem.
Osobiście współczuję ludziom , którzy znaleźli się właśnie w takiej sytuacji bo jest ona niezwykle trudna, ale nie mogę jej uznać za naturalną i jej promować , co niestety czyni się ostatnio nagminnie .
Gdybyśmy społeczeństwo podzielili na dwie grupy homo i hetero, to która z nich by przetrwała w swej naturalności ?

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~alez mi niezalogowany
3 września 2013r. o 20:43
no i co z tego ze byl na takim weselu/
~bolec niezalogowany
3 września 2013r. o 20:53
Panie Administratorze tego forum muszę przyznać,że jestem troszke podirytowany dlaczego Pan usuwa moje posty...przeciez nie jestem wulgarny.Próbuje tylko w delikatny sposob wyrazić swoje poglady a to przeciez jest forum wiec miejsce odpowiednie zeby to uczynić.Jeśli jest Pan profesjonalistą w tym czym sie zajmuję to powinien Pan być objektywny i bezstronniczy a tu widze,ze posty ludzi popierajcacych homosexualistów sa publikowane a tych zdrowych ludzi sprzeciwiajacych sie pederastą sa usuwane.Mysłąem ze tu mozna wyrazic to co sie wyznaje,swoje uczucia a tu widze pro-homo temat sie publikuje,czy sie mylę?

Zmoderowano 03.09.2013 godz.20:57 - powód: Usuwane są posty wulgarne lub obraźliwe dla innych osób. Wiele jest postów przeciwnych homoseksualistom ale nie są to posty obraźliwe. (moderator)
2884
ela
3 września 2013r. o 20:53
~alez mi napisał(a): no i co z tego ze byl na takim weselu/

A to: "Jestem „mobilnym DJ’em” (www.djdowynajecia.pl), czyli gościem którego możesz sobie wynająć na swoje party, niezależnie czy to wesele, impreza firmowa czy prywatka. Pakuję na plecy swoje nagłośnienie, światełka i resztę majdanu i pędzę do ciebie by zapewnić oprawę muzyczną i prowadzenie imprezki..."
Chyba to reklama- tekst sponsorowany.
~ niezalogowany
3 września 2013r. o 21:04
emem napisał(a): Ta dyskusja i te wypowiedzi w tym temacie wyraznie pokazuja jakim zasciankiem Europy jest Polska, a Boleslawiec prowincja.

to jedz do Amsterdamu jak ci tu zle
~ niezalogowany
3 września 2013r. o 21:08

Tolerancja powiadasz?To może wy wszyscy lobbujący za tą ultra super hiper nowoczesna Europą zacznijcie tolerować polski światopogląd na wszelkie zboczenia?Tym bardziej że mówimy o 95% ogółu narodu.Nie wiem jak tam u ciebie w europejskim Krakowie ale u nas w zaściankowym Bolesławcu długo jescze zboczeńcom będziemy mówić nie
657
#agak nieaktywny
3 września 2013r. o 21:13
Motywacja napisał(a): Nie wierze w to co czytam. Cała ta gejoza to pierwszy krok do całkowitego zniszczenia jakiejkolwiek obyczajności i zezwierzęcenia ludzi. Co to za moda, żeby coś co jeszcze nie tak dawno było uznawane za chorobę psychiczną nagle zaczynać tolerować? Jeżeli Polska ma być jak to nazwałeś zaściankiem tej rozwojowej europy a ja to nazwę ostatnim bastionem normalności to tak, cieszę się niesamowicie, że tu mieszkam i nie jestem jedynym, który twierdzi całą tą gejoze za dewiacje.

Coś długo ten "pierwszy krok" trwa. Śmiem twierdzić, że jakieś 200 tysięcy lat. Jakoś jeszcze ten świat funkcjonuje, imponujące, czyż nie?

Odchylenia zawsze były i będą, teraz jest o tym głośniej z tego względu, że zaczyna się to legalizować, równouprawniać itd. Ja nie mam nic przeciwko, wolę dwóch normalnych homoseksualistów niż małe dziwki puszczające się na lewo i prawo prawie że publicznie.

Nikt wam pod kołdrę nie zagląda to i wy tego nie róbcie. Każdy ma prawo do swojego szczęścia i dopóki nie pokazuje wam dupy, że tak powiem, to macie każdego szanować na równi.
Na 100% nie raz podaliście rękę, jedliście przy jednym stole lub dobrze się bawiliście w towarzystwie homo i nawet nie zdawaliście sobie z tego sprawy.

www.agakryspin.com
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza