capitanosss napisał(a): ...NIE MA W TYM ANI FAŁSZU I ANI ZAKŁAMANIA.....
capitanosss napisał(a): ...ten kto mówi(wypowiada sie) bez pomocy kartki(ściagi,opisu)....OZNAJMIA SZCZERZE,UCZCIWIE I PROSTO Z SERCA.....
NIE MA W TYM ANI FAŁSZU I ANI ZAKŁAMANIA.....
Pannazdzieckiem napisał(a): ...
Pozostały Kaczor, Droga Arystokratko, ma to do siebie , że potrafi skubaniec gadać godzinę i nie zerka na ściągę :D Ciekawym , kto Go wyhodował ? :D
Nie byłem , wolałem przytulać się do Ukochanej. Gdyby to było w poniedziałek , którego nie lubię... to inna sprawa. :)
tieri napisał(a):~Do Tieri napisał(a): wszyscy powtarzają załgane brednie wymyślone przez propagandę
jacy wszyscy?? o jakich załganych bredniach mówisz?
Macierewicz razem z tymi swoimi fachowcami ośmieszają cały kraj na arenie światowej. Dajesz się zmanipulować gościowi który zlikwidował wywiad wojskowy. Zamiast gnić w więzieniu głosi przeróżne teorie nt katastrofy smoleńskiej. Ile już było wersji zamachu??
~Iza napisał(a): ... bo młódź poszła na wybory i po drodze zabrała babci dowód :D .
Pannazdzieckiem napisał(a):
...Przyjmij moje wyrazy uznania dla Twej elokwencji, Droga Arystokratko :) Aż dziw bierze , że nie mam się do czego przyczepić w Twojej wypowiedzi. Ja również czekam na Trybuna Ludowego , Bolecnauci o tym wiedzą :) Cieszę się , że teraz jest nas dwoje :)