~refik niezalogowany 6 października 2013r. o 19:49
testy do policji są coraz prostsze bo tam nikt pracować nie chce, noo poza nieudacznikami z których się w szkole śmiali a oni teraz wielce się odgrywają na ulicach właśnie pokazując swoją głupote i nie udolność. Oczywiście są też normalni policjanci tzn normalni ludzie-myśląćy.
szanowni kpiarze...
Gdyby filmik przedstawił dwóch rosłych policjantów, którzy w try-miga powalają dowolnej postury i płci kierowcę/osobnika to byłoby wielkie mega"halo", że policjanci to brutale i sadyści,, a tutaj dwójka pomniejszych chce bez większych szkód osobistych zdyscyplinować jakiegoś rosłego "już-nie-pOLAKA", więc czytam niestety o tym, że to kurduple i amatorzy...
Popukajcie się w głowy to może coś ambitniejszego wymyślicie, i można by tu wtedy coś poczytać fajniejszego niż bazarowe docinki ...
tutaj jest gdzies temat o testach do policji i z rozmów prowadzonych przez ludzi wynika ze nie jest wcale tak łatwo więc kuźwa nie rozumiem jak takie sieroty mogły się dostać do policji . I jak można było puscic ich razem na jeden patrol?!
I jeszcze w piżdziec nieoznakowanym pojazdem....
Nie za dużo pecha jak na dwa ćmoki ?
#Anonim11202 nieaktywny 6 października 2013r. o 20:05
@Jeden
Po pierwsze to jakiś przerażający masz avatar.
Ok, co do tematu. Po takiej akcji czego ty się spodziewasz? Że brawo bić będziemy? Owacje na stojąco? Jeżeli uważasz, że poziom wypowiedzi jest bazarowy to jest on adekwatny do działania tych dwojga. Nie wiem, gdzie oni pobierali nauki, ale śmiem przypuszczać, ze w szkółce niedzielnej. Dodatkowo nie jestem pewien, jeśli się mylę to niech ktoś mnie poprawi, ale wydaję mi się, że pani blond podczas używania chwytów rodem z filmów jean claude van damme, się śmiała.
Dodatkowo pan policjant (...) to może sobie rzucać wśród kolegów z podwórka. Zaraz pewnie powiesz, ze stresująca praca i mogło się wymsknąć. Otóż nie mogło. Zaciągając się do policji powinien sobie zdawać sprawę z napięcia jakie panuje podczas interwencji. Jeśli dalej tak będzie go ponosiło to przyszłości świetlanej w policji mu nie wróżę.
Przecież facet tak właściwie nie stawiał oporu. Zachowywał się biernie, a to policjanci byli agresywni! chyba na haju byli! Nie nadają się na policjantów, nie potrafią się zachować w sytuacji kryzysowej. Potem tacy strzelają do niewinnych ludzi. Porażka policji.