witam czy ma moze ktos ten piec?? ja mam go 2 dni i nie mam pojecia jak go ustawic zeby mi nagrzal mieszkanie, mam termostat podlaczony na jakas tam tem. ale mi chodzi o to ze ten piec chodzi na gazie 5 minut a potem czuwa 15 minut i potem znowu zalacza sie tylko na 5 minut i znowu 15 minut (odpoczywa) co wiaze sie z w ogole nie nagrzanymi grzejnikami sa letnie i zimno w domu czy moze ktos cos powiedziec na ten temat dziekuje
Mam taki piec. Do niego mam pilota, działa bez zarzutu.
Kto ci go instalował?
Mnie Pan Piotr chyba Sulikowski. Zadzwon i spytaj dlaczego tak się dzieje. Jakby co służę numerem.
Ja także mam piec z tej firmy i nie mam najmniejszego problemu z nim, wszystko ustawiam na pilocie i cieplutko w domu cały czas. Masz może do niego pilota albo centralkę sterującą, jak tak podaj jaki masz model coś poradzimy.
~Stały klient niezalogowany 10 maja 2016r. o 19:29
Odradzam pana sulikowskiego. Kiepsko zna się na piecach. Dużo czaruje i wymyśla dziwne nie stworzone rzeczy. Ceny jego usług sięgają zenitu a rozwiązania problemu jak nie było tak nie ma. Pozdrawiam.
Ja mam taki piec i montował go Pan z firmy TOSAT. Konkrety facet dobrze i po chłopsku wytłumaczył co i jak polecam. Jest też serwisantem DuVal i Wessman. Jego numer 503 660 181
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.