Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ktoś wysłał mu trumnę
~miszkaniec gminy niezalogowany
25 października 2013r. o 10:04
Obawiam się , że sporym problemem przeciwników burmistrza jest fakt "rozbicia kliki". Trafił się młody, przedsiębiorczy i skrajnie uczciwy burmistrz to się "starym " nie podoba. Mnie się burmistrz podoba.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11226
#Anonim11226 nieaktywny
25 października 2013r. o 10:41
Ponieważ emem sprawdza :) ... od pół godziny :) ... napiszę to jeszcze raz :) ... innymi słowy :)

Brawo Kazimierz !
Wreszcie napisałeś JA :)
~ niezalogowany
25 października 2013r. o 11:13
~miszkaniec gminy napisał(a): Obawiam się , że sporym problemem przeciwników burmistrza jest fakt "rozbicia kliki". Trafił się młody, przedsiębiorczy i skrajnie uczciwy burmistrz to się "starym " nie podoba. Mnie się burmistrz podoba.

Mi tez sie burmistrz podoba ale powoli widzę , że też sam tworzy własną klikę. Zatrudnia po koleżeńsku osoby itd...

Panie Burmistrzu my to widzimy..
~heh niezalogowany
25 października 2013r. o 13:09
Kazio ma tu Relichofobie jakąś ??:D
~ niezalogowany
25 października 2013r. o 15:14
Wiosenna akcja "czysta gmina" była skierowana przeciw jednej gminie a na każdej ościennej można bez trudu wskazać dzikie wysypiska
~A R niezalogowany
25 października 2013r. o 16:26
Relich pisze że mieszkańcy gminy nie są tacy biedni skoro słabo się solidaryzują ,pomalutku już raz mieszkańcy Wykrot zorganizowali referendum ale minimalnie przegrali bo zabrakło im 300 głosów teraz na pewno nie zabraknie.Ponadto gmina Nowogrodziec ma największe koszty utrzymania dla mieszkańców dla porównania podam tylko niektóre opłaty jakie muszą płacić mieszkańcy ,1metr nieczystości 8,6zl Gmina Warta 2,5 zł .podatek pod działalność 21,6 za 1 metr powierzchni. 1 metr mieszkania komunalnego stawka bazowa 4,29zł + zwyżki za standard w G Osiecznica 3.6 zł a za mieszkania socjalne 1,8 zł.za śmieci podniesiono stawki o200% na rodzinę lub więcej.Panie burmistrzu JAK TU ŻYĆ?.
~ niezalogowany
25 października 2013r. o 18:57
Nie wiem czy ktos bedzie chciał się narażac ,myśle że wiekszość mieszkanców jest nie zadowolona z tego burmistrza oby zmiana na nowego burmistrza była jak najszybsza.
~xyz niezalogowany
25 października 2013r. o 19:04
miałem ostatnio gości, którzy wyjechali z N-ca wiele lat temu. Byli bardzo zaskoczeni zmianami które zaszły w naszej gminie . N-ca nie poznali, mieli wrażenie że są w innym mieście. Brawo Panie Burmistrzu, tak trzymać.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza