falco napisał(a): ,,narzeczona,, czy chodzi Ci o mnie?To renegat prosił mnie żebym napisał na priv ,ale nie jestem zalogowany i nic z tego nie będzie.ale jak ty miałeś do czynienia z tą firmą to możemy POgadać.
jeśli tak to nie widzę problemu :)
~NarzeczonaŚmierci napisał(a): 2,40 za godzine pracy w POlsce.http://Kefir2010.wordpress.com/padł-szokujacy-rekord-w-polsce-2,40-zl-za-godzine/3Jak wyskoczy 404 to prosze w dół i na prawo są tematy.POnieważ blokują dostęp do prawdy.
falco napisał(a): owszem miałem to nieszczęście poznać ta pseudofirmę której ,,szef,, i jego ,,nadzorca,, są siebie warci :>Oj to mówimy o dwóch różnych firmach.to renegat jest bardziej w moim temacie.ale ok ty czyń swoją POwinność ,a ja swoją.
wszystkim radzę omijać ,,szerokim łukiem,, wszystko co wiąże się z tymi oszustami...
myśle że nie tylko ja ale i ludzie których oszukał podczas prac przy ulicy Gdańskiej mogą tu napisać ciekawe rzeczy...
czekam na odpowiedz z tutejszej skarbówki która mam nadzieję wie co ma do zrobienia... :D jak tam panie ,,przedsiębiorco,,?
masz jeszcze to Q7 ?