Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Absurdy pracy w Polsce

~NarzeczonaŚmierci niezalogowany
23 listopada 2013r. o 10:23
falco napisał(a): ,,narzeczona,, czy chodzi Ci o mnie?
jeśli tak to nie widzę problemu :)
To renegat prosił mnie żebym napisał na priv ,ale nie jestem zalogowany i nic z tego nie będzie.ale jak ty miałeś do czynienia z tą firmą to możemy POgadać.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
23 listopada 2013r. o 10:38
2,40 za godzine pracy w POlsce.http://Kefir2010.wordpress.com/padł-szokujacy-rekord-w-polsce-2,40-zl-za-godzine/3
23 listopada 2013r. o 10:41
~NarzeczonaŚmierci napisał(a): 2,40 za godzine pracy w POlsce.http://Kefir2010.wordpress.com/padł-szokujacy-rekord-w-polsce-2,40-zl-za-godzine/3
Jak wyskoczy 404 to prosze w dół i na prawo są tematy.POnieważ blokują dostęp do prawdy.
2900
#falco nieaktywny
23 listopada 2013r. o 10:43
owszem miałem to nieszczęście poznać ta pseudofirmę której ,,szef,, i jego ,,nadzorca,, są siebie warci :>
wszystkim radzę omijać ,,szerokim łukiem,, wszystko co wiąże się z tymi oszustami...
myśle że nie tylko ja ale i ludzie których oszukał podczas prac przy ulicy Gdańskiej mogą tu napisać ciekawe rzeczy...
czekam na odpowiedz z tutejszej skarbówki która mam nadzieję wie co ma do zrobienia... :D jak tam panie ,,przedsiębiorco,,?
masz jeszcze to Q7 ?

"bierz życie z każdym oddechem..."
23 listopada 2013r. o 11:01
falco napisał(a): owszem miałem to nieszczęście poznać ta pseudofirmę której ,,szef,, i jego ,,nadzorca,, są siebie warci :>
wszystkim radzę omijać ,,szerokim łukiem,, wszystko co wiąże się z tymi oszustami...
myśle że nie tylko ja ale i ludzie których oszukał podczas prac przy ulicy Gdańskiej mogą tu napisać ciekawe rzeczy...
czekam na odpowiedz z tutejszej skarbówki która mam nadzieję wie co ma do zrobienia... :D jak tam panie ,,przedsiębiorco,,?
masz jeszcze to Q7 ?
Oj to mówimy o dwóch różnych firmach.to renegat jest bardziej w moim temacie.ale ok ty czyń swoją POwinność ,a ja swoją.
2900
#falco nieaktywny
23 listopada 2013r. o 11:06
ok :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~SŁAWEK niezalogowany
23 listopada 2013r. o 14:25
ZOBACZCIE JAKA TU JEST ABSURD I BIEDA W POLSCE, JA PRZEZ 10 LAT PRACY DOSTAŁEM DWA BONY NA ZAKUPY PO 150 ZŁ

Za 9 miesięcy pracy w 2013 roku ministrowie w rządzie Donalda Tuska wypłacił swoim pracownikom ponad 47 mln zł nagród

Naj­hoj­niej­szy dla pra­cow­ni­ków był Mi­ni­ster Spraw Za­gra­nicz­nych Ra­do­sław Si­kor­ski. Na pre­mie prze­zna­czył ponad 14 mln zł.
Mi­ni­ster Fi­nan­sów Jacek Ro­stow­ski dla swo­ich pra­cow­ni­ków prze­zna­czył ponad 7,5 mln zł.
Ponad 4,6 mln zł po­wę­dru­je na pre­mie dla pra­cow­ni­ków Mi­ni­ster­stwa Spraw We­wnętrz­nych.
Dla pra­cow­ni­ków Mi­ni­ster­stwa Obro­ny Na­ro­do­wej prze­zna­czo­no 4,4 mln zł.
3,4 mln zł prze­zna­czo­no na na­gro­dy dla pra­cow­ni­ków Mi­ni­ster­stwa Pracy i Po­li­ty­ki Spo­łecz­nej.
Na pre­mie dla pra­cow­ni­ków Mi­ni­ster­stwa Go­spo­dar­ki prze­zna­czo­no ponad 2,5 mln zł.
Mi­ni­ster­stwo Skar­bu Pań­stwa na ten cel prze­zna­czy­ło ponad 2 mln zł.
Mi­ni­ster­stwo Spra­wie­dli­wo­ści na pre­mie za­re­zer­wo­wa­ło ponad 1,5 mln zł.
W Mi­ni­ster­stwie Śro­do­wi­ska na na­gro­dy dla pra­cow­ni­ków prze­zna­czo­no 1,3 mln zł.
Kwota prze­zna­czo­na na pre­mie dla pra­cow­ni­ków Mi­ni­ster­stwa trans­por­tu prze­kro­czy­ła mi­lion zło­tych. Mi­ni­ster Nowak na ten cel za­re­zer­wo­wał 1,1 mln zł.
Po­dob­na kwota zo­sta­ła prze­zna­czo­na na pre­mie dla pra­cow­ni­ków Kan­ce­la­rii Pre­mie­ra - 785 tys. zł.
Mi­ni­ster­stwo Nauki i Szkol­nic­twa Wyż­sze­go prze­zna­czy­ło na pre­mie 778 tys. zł.
Dla pra­cow­ni­ków Mi­ni­ster­stwa Spor­tu i Tu­ry­sty­ki prze­zna­czo­no 710 tys. zł.
Mi­ni­ster edu­ka­cji na­ro­do­wej prze­zna­czy­ła dla swo­ich pod­wład­nych 648 tys. zł.
W Mi­ni­ster­stwie Zdro­wia na pre­mie dla pra­cow­ni­ków prze­zna­czo­no 637 tys. zł.
327 tys. zł - tyle na pre­mie dla pra­cow­ni­ków prze­zna­czy­ło za Mi­ni­ster­stwo Roz­wo­ju Re­gio­nal­ne­go.
W Mi­ni­ster­stwie Kul­tu­ry i Dzie­dzic­twa Na­ro­do­we­go prze­zna­czo­no na na­gro­dy 310 tys. zł.
W Mi­ni­ster­stwie Ad­mi­ni­stra­cji i Cy­fry­za­cji na pre­mie dla pra­cow­ni­ków prze­zna­czo­no 275 tys. zł.
Naj­mniej pie­nię­dzy prze­zna­czo­no na na­gro­dy w Mi­ni­ster­stwie Rol­nic­twa, za­le­d­wie 14,5 tys. zł.
~znawca polszy niezalogowany
23 listopada 2013r. o 14:35
absurdem sa tepi ludzie w niespotykanych ilościach w tym kraju, którzy ida do pracy aby pracować za byle pieniadze, a potem maja pretensje ze pracują za poł darmo, absurdem sa pracodawcy co nie maja szkol pokończonych o odpowiedniej kadze naukowej, absurdem jesteście wy, którzy dziadujecie w Bolesławcu, zatrudnieni po znajomości oby tylko mieć prace ,, glowe wysoko nosicie a prawda taka ze ofermy zyciowe z was i lewusy !!! nikt normalny nie robi kariery w Bolesławcu bo się normalnie nie da , tylko miernoctwo i tepota po układach a smrod od was z daleka nawiewa zegnam!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza