Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kolejna stłuczka na pechowym skrzyżowaniu
~ niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 18:28
W b-cu żadne skrzyżowanie niektórym nie pasuje.Szczęście że niema ofiar.Auto w dzisiejszych czasach to nie problem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~razio niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 18:33
Sorki za wtrącenie ale nie mam innej możliwości - ma ktoś podpowiedź dlaczego nie mogę się zalogować na portal? Wpisuje login, hasło, strona się ładuje i zostawia wypełnione pola ale nie rejestruje...
11438
#addicted nieaktywny
3 stycznia 2014r. o 18:39
kiedys kolega mi powiedzal ze jak widzi matiza lanosa seicento i cinqecento to nawet jak jest no drodze z pierwszenstwem przejazdu przepuszcza i unika jechania za tymi furmankami. wiec ludzie widzac ww modele samochodow prosze zachowac szczegolna ostroznosc :]

Dopisane 03.01.2014r. o godz. 18:39:

~razio napisał(a): Sorki za wtrącenie ale nie mam innej możliwości - ma ktoś podpowiedź dlaczego nie mogę się zalogować na portal? Wpisuje login, hasło, strona się ładuje i zostawia wypełnione pola ale nie rejestruje...

ziomus mnie sie loguje za kadym razem. zaloz drugie konto
~ja niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 19:20
Ja to bym rondo tam zrobił:-D
~Malkon niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 20:02
~ipla napisał(a): pechowe bo gość ze 2-3 razy w roku musi ogrodzenie naprawiać:)

Znałem takiego gościa z Czernej, który mieszkał przy łuku szosy. Często na ogrodzeniu jego posesji zatrzymywały się samochody. Gość po takich wjazdach wyskakiwał z chałupy i kasował za uszkodzone ogrodzenie.Potem stawiał je do pionu, podpierał kołkami i czekał nas następny wjazd.
3145
#hemi nieaktywny
3 stycznia 2014r. o 22:07
~greg napisał(a): Hemi ale musisz się zgodzić, że te żywopłoty nieźle ograniczają tam widoczność.. trzeba się nieźle wychylić żeby dobrze widzieć drogę po obu stronach...

Nie muszę się zgodzić :P Jeździłem wieloma autami przez tamto skrzyżowanie i jak człowiek STANIE przed wjazdem to spokojnie zobaczy ,czy cos jedzie ul.Staszica.
Nie jeździłem jakimiś starymi amerykańcami,które maske mają długą jak boisko (:P) to nioe wiem,ale wiem,że nawet jadąc dość "długomaskowym" mercedesem W126 można spokojnie (po zatrzymaniu się na stop oczywiście) mieć widok w obu kierunkach :)
Kwestia tylko jedna:zatrzymać się i popatrzeć na boki - ot wszystko :)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
5134
#TOjsienka nieaktywny
3 stycznia 2014r. o 22:24
addicted napisał(a): kiedys kolega mi powiedzal ze jak widzi matiza lanosa seicento i cinqecento to nawet jak jest no drodze z pierwszenstwem przejazdu przepuszcza i unika jechania za tymi furmankami. wiec ludzie widzac ww modele samochodow prosze zachowac szczegolna ostroznosc :]

Nie ważne jakim autem jeździ kierowca tylko jaki kierowca jeździ autem.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~sąsiad niezalogowany
3 stycznia 2014r. o 22:26
dokładnie!!! zamiast ubezpieczać płot to powinien żywopłot wyciąć! To poprawiłoby widoczność na tym skrzyżowaniu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo