Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Beata Kempa o gender
9714
#BPM nieaktywny
17 stycznia 2014r. o 16:49
skorn napisał(a): Marksizm też kiedyś badano, nie widzę problemu.

Ja dostrzegam problem. Byl czas, gdy na wszystkich uczelniach w Polsce byly obowiazkowe wyklady marksizmu i leninizmu. A przeciez propagowane tam idee, przedstawiane jako "naukowy swiatopoglad", zaowocowaly w historii dwoma zbrodniczymi systemami: narodowym socjalizmem i komunizmem. Idee maja swoje konsekwencje. Te ktore nie licza sie z rzeczywistoscia, prowadza do katastrofy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
17 stycznia 2014r. o 16:57
O to mi chodziło, kolejna lewacka "nauka".

<i>
~ niezalogowany
17 stycznia 2014r. o 17:04
Na szczęście najbliższe wybory wygra Ruch Narodowy i zakończą się wszystkie jałowe dyskusje o gender i zboczeńcach a zaczną się wreszcie normalne rządy
4668
#Anonim4668 nieaktywny
17 stycznia 2014r. o 17:10
...bylem na spoktaniu owym.....bylo bardzo fajnie....choć nie obylo sie bez drobnych incydentów(PODEJRZEWAM,ŻE CO NIEKTÓRE ZAPLANOWANE CELOWO WCZEŚNIEJ)......Pani Beata jest bardzo milą i czarujacą kobietą....podziękowalem za wszystko,uścisnąlem dloń Pani Kempy....życzylem powodzenia.....i sil do dalszej walki o normalnośc w naszym kraju.

...do krzykaczy forumowych.....partie z malym elektoratem i niezbyt dużym poparciem wyborców,a majace dobre intencje....w ich gestii(możliwościach) zostaje tylko naglaśniać,zwracać uwagę opinii publicznej za pomocą mediów i wszelkich możliwych środków dostepu do mas(spoleczeństwa)....do zmian prawa lub też konstytucji(kluczowe sprawa)...jest potrzebne ciut więcej niż 4-5 procent poparcia ;)

...TO MÓWILEM JA ....capitanosss
10897
#Anonim10897 nieaktywny
17 stycznia 2014r. o 20:09
capitanosss napisał(a): ...bylem na spoktaniu owym.....bylo bardzo fajnie....choć nie obylo sie bez drobnych incydentów(PODEJRZEWAM,ŻE CO NIEKTÓRE ZAPLANOWANE CELOWO WCZEŚNIEJ)......Pani Beata jest bardzo milą i czarujacą kobietą....

Brawo Capitanosss !!
Uważam bardzo podobnie.
3244
#polak nieaktywny
17 stycznia 2014r. o 21:14
virgo napisał(a):
capitanosss napisał(a): ...bylem na spoktaniu owym.....bylo bardzo fajnie....choć nie obylo sie bez drobnych incydentów(PODEJRZEWAM,ŻE CO NIEKTÓRE ZAPLANOWANE CELOWO WCZEŚNIEJ)......Pani Beata jest bardzo milą i czarujacą kobietą....

Brawo Capitanosss !!
Uważam bardzo podobnie.

Dobry dowcip, jeden z lepszych jaki słyszałem.
~Iza niezalogowany
18 stycznia 2014r. o 7:08
Emem, gender studies , to już nie tylko badania socjologiczne nad płcią kulturową, kwestionujące biologiczny wpływ różnic płciowych na społeczno-kulturowe zachowania ludzi i ukształtowane pod ich wpływem role społeczne kobiet i mężczyzn. To niestety już ideologia gender mająca umocowanie w tych badaniach i coraz większy wpływ na stanowione prawo, zmianę uznanych norm społecznych, programy oświatowe, kulturę, gospodarkę, itd. Uważam, że to jest bardzo niebezpieczny kierunek zmian, wprowadzający m.in. destrukcję, chaos.
2900
#falco nieaktywny
18 stycznia 2014r. o 7:37
miła Izo
czy gender -cokolwiek to znaczy- nie jest pewnym wzorem uwarunkowanym kulturowo?
czy mam czuć się zniesmaczony widząc Szkota w spódniczce czy Araba w swojej szacie ...
żadne gender nie zmieni niczyich poglądów na sposób wychowywania czy ubierania dzieci a myślę że naszą seksualnością potrafimy zająć się sami...państwo niech zajmie się najbardziej palącymi społeczeństwo problemami a nie uzdrawia w nas czegoś co nie jest chore :)
mam zabronić córce wkładania spodni? :D jeśli zobaczę faceta w spódnicy może wzbudzić to tylko mój uśmiech ale mam go potępiać?
przecież to jego wybór a mamy wszak demokrację ,wolność wyboru i takie tam inne bzdety...
piszę ,,bzdety,, bo jak widać dookoła mamy to wszystko tylko na świstku papieru,,jakim staje się powoli nasza polska konstytucja... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza